1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wisnia90, Marzec 26, 2014.

  1. wisnia90

    wisnia90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Witam, jak dotąd poradziłem sobie ze wszystkimi nowszymi grami (typu GTA V, BF3,4 itp ) mimo, że jestem świeżakiem :p Ale Skyrim mnie po prostu przerósł, ściągłem 2 wersje od DOGA i czystą po angielsku, doga wrzuciłem w xex. Angielską w XEX i GOD i krótko mówiąc, włącza się do ekranu menu i konsola staje. Nic się nie da zrobić, kompletnie. Czyściłem pamięć konsoli. Czytałem, że SKyrim jest bugowaty, ale jest nadzieja w TU ( Tittle update ? ) może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi aktualizacjami, czy po prostu jestem skazany na to, że nie pogram w nią :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wisnia90

    wisnia90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    F5 ...
    orso6//To nie giełda żeby odświeżać. Czekaj aż ktoś odpisze.
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeżeli chcesz pobrać TU naciśnij Y na grze i pobierz TU, napisz jeszcze jaki masz dash, jaka wersja dashlaunch.

    Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
     
  5. wisnia90

    wisnia90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Dash : 2.0.16537.0
    Dashluncha nie wiem jak sprawdzić, nie robiłem tego jeszcze. Tzn tam gdzie wyświetla mi się lista gier klikam Y ( TU ) i nie wyszukuje mi niczego, dlatego pytam się, czy mogę to zrobić ręcznie.
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. wisnia90

    wisnia90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Dobra, jeszcze jedno MEDIA ID jak mogę sprawdzić najprościej ? wchodząc w folder content w konsoli ?


    EDIT : / Juz wiem z tym Media ID. Sprawdzę i dam znać.

    EDIT2:// Sprawdziłem ABX, ściągnąłem TU 10 do tej wersji i wkleiłem tam jak napisałeś wyżej, brak zmian. Może ściągnąć wszystkie dostępne TU ?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Odpal grę i naciśnij logo xboxa na padzie - na pasku w dolnym prawym rogu będzie pisać jakie MID.
    Sposób alternatywny: Odpal obraz ISO np. w Iso2God i będziesz miał informacje: Title ID, Media ID itd.
     
  9. wisnia90

    wisnia90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    [​IMG]

    MEDIA ID : 34F5B6C3 - pobrałem paczkę wszystkich TU, wrzuce i sprawdze.

    //EDIT

    Wrzucona paczka TU. Nadal to samo, przy kliknięciu start game w głównym menu po prostu się wiesza gra i konsola. Jakieś pomysły ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum