1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PolishSoldier, Listopad 15, 2012.

  1. PolishSoldier

    PolishSoldier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem ze Skyrimem na xboxie. Mam RGH więc grę zainstalowałem na dysku. Gra działa, włącza się, można przejść pierwsza misję, jednak kiedy po ataku smoka staję przed wyborem za którym z żołnierzy pójść (cesarskim czy gromowładnym) i niezależnie do tego za kim pójdę po pojawieniu się ekranu ładowania i wczytaniu mapy pojawia się pusta lokacja w której widać tylko niebo aż po horyzont. Poza tym nie ma nic. W czym może leżeć problem? Wyczyściłem cache konsoli, jednak to nie pomogło. Czy problem może leżeć w wersji gry? Po wypakowaniu obrazu, który waży ok 8 gb wypakowanych zostaje tylko 3.76gb.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Skyrim - problem

    skąd ściągałeś tego ripa? lepiej ściągnąć obraz i samemu przerobić do god chyba ze pobierasz z sprawdzonego źródła.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
    -=SETH=- //ort
     
  4. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  5. PolishSoldier

    PolishSoldier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  8. PolishSoldier

    PolishSoldier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem kilka razy rozpocząć grę i za każdym razem to samo...
     
  9. larwas

    larwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    TU - Tittle update - taki patch (łatka uaktualniajaca)
     
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: Skyrim - problem

    Sprawdź na TU8

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. PolishSoldier

    PolishSoldier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zauważyłem jeszcze, że w folderze w którym znajduje się obraz płyty są jeszcze 2 inne pliki - Jakiś plik .DVD zajmujący 1kb i folder '0800 Files' w którym są 4 pliki .bin, z których każdy waży po 2kb (Skyrim DMI, Skyrim PFI, Skyrim SS, AP25_34F5B6C3).

    edit: Jak zainstalować TU? Bo ściągnąłem stąd http://www.xbuc.net/?details=Skyrim TU8 no i nie wiem co z tym zrobić.

    Mógłby mi ktoś pomóc? Bo nie znam się za bardzo na tym, a zależy mi na odpaleniu Skyrima na xboxie.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  12. rafal47

    rafal47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy przypadkiem łatka angielska mu nie "pokrzaczy" gry?
     
  13. PolishSoldier

    PolishSoldier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem jedno z tych TU, utworzyłem następującą lokację (jak mi poradził #DOG29) Content/0000000000/425307E6/00000002 i tam skopiowałem to TU8. Nic się nie zmieniło...
     
  14. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: Skyrim - problem

    A TU Ma dobre media-id?

    Podaj też nazwę release'u, bo to dziwny problem.

    Sent from my new Samsung Galaxy SIII
     
  15. PolishSoldier

    PolishSoldier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to jest za nazwa i skąd mam ją wziąć?
    I jak sprawdzić media-id?

    nie pisz post pod postem. od tego masz opcję edycji!!!/Laki88



    Edit: Mam wersję Skyrima 1.00.4.0
     
  16. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Czyli TU Nie działa.
    Czyli zainstalowałeś TU pod zły media ID

    Jak sprawdzić media ID?

    Włóż płytę do napędu PC i uruchom abgx360, zrób podstawowy skan i wklej log na forum.
     
  17. PolishSoldier

    PolishSoldier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jaką płytę mam włożyć do napędu? Mam RGH więc przez dysk odpalałem Skyrima.
     
  18. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    no to plik .xex przeskanuj abgx
     
  19. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Hmm Dog mi do Twojej wersji wchodziło max TU 3 albo 4 niepamiętam dokładnie.
     
  20. PolishSoldier

    PolishSoldier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem ten program ABGX360, ale po zainstalowaniu go w folderze mam tylko dwie rzeczy - plik uninstal i folder stealthfiles a w środku dwa obrazy płyty...
     
  21. PolishSoldier

    PolishSoldier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy pobrane TU mam wrzucić do foldera content/0000000000/425307E6/00000002 ? Jak rozumiem musze utworzyc taka sciezke bo aktualnie nie ma takiego foldera.


    Nie wiem czemu, ale teraz to już nawet nie chce się włączyć gra - po wciśnięciu nowa gra i załadowaniu się wyskakuje fatal crash.
    Edit: Mógłby ktoś pomocny do mnie na pv napisać, to z pewnością szybciej udałoby się rozwiązać ten problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum