1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim się wiesza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Stoprobanda, Sierpień 18, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam wersje The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.DubbingPL.FINAL.XBOX360-DOG29 Skyrima i po przejściu części gry ta zacina się wraz z całą konsolą w momencie większej animacji np uderzenie młotem w powietrzu czy strzał z łuku proszę nie pisać że musze jeszcze raz płyte wypalić bo posłuchałem się odpowiedzi w poprzednim wątku i tylko płyte zmarnowałem. Co jest przxyczyną mojego problemu i czy wie ktoś jak to rozwiązać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Czyściłeś pamięć podręczną ?
     
  4. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    większość graczy posiada tą wersje i skoro nikt nie pisze o takim problemie, to znaczy że cos jest nie tak i proponuje pobrać obraz jeszcze raz a najlepiej z innego źródła
     
  5. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyściłem pamięć podręczną
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Zainstaluj TU 3

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki widzę że chcesz pomóc ale niestety zupełnie nie ogarniam tego co wyżej napisałeś.
     
  8. Jokozzz

    Jokozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Sprawdzales CRC .iso w ABGx???Sciagnij z innego zrodla i sprubuj nagrac...moim zdaniem wina lezy w stronie ISO...czym nagrywasz i na jakisch plytach???
     
  9. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem około 300 płyt dla siebie i dla znajomych i zawsze verbatim lub sony crc wyrzuca błąd w abgx więc to może być kolejna przyczyna
    A i jak wgrac to TU3 ?
     
  10. Jokozzz

    Jokozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Pokaz log z ABGx jak mozesz...
     
  11. Jokozzz

    Jokozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    TU3 wgrywa sie tak samo jak DLC czy tam dema z pendriva...
     
  12. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Jokozzz

    Jokozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
  14. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Jokozzz

    Jokozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    To jak wyzej ustawienia i jeszcze raz przelec obraz .iso...jak nie to sciagnij z innego zrodla...
     
  16. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Abgx tak pokazuje bo obraz jest zmodyfikowany (spolszczony)

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  17. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem abgx według instrukcji i wszystko tak samo jest jak było więc pozostaje chyba już tylko pobranie nowego obrazu
     
  18. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak ściągniesz inną wstawkę PL to i tak będzie ten błąd w abgxie
     
  19. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co zrobic żeby ta gra działała bo juz szlag mnie trafia
     
  20. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  21. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałem poprawnie tego title i pozmieniało mi trochę napisów w menu ale problem z grą dalej taki sam przy większej animce (cios młotem czy oberwanie z niego;]) powoduje zawieszenie konsoli. Proszę pomóżcie wkręciłem się w tą grę 28 level i dopiero się zacinać zaczęła
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum