1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim XD3 (release dog29) - czy ktoś nagrywał i działa mu na LT 2.0?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hellriser, Wrzesień 29, 2012.

  1. hellriser

    hellriser Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Panowie, nie wiem już, co mam robić. Robię wszystko wg tutoriala, czytam na necie, ściągnąłem Skyrim jak w temacie, przejechałem abx360, potem XBC wstrzyknąłem topologię dla lt 2.0 (może mam ją zrąbaną, ale wziąłem z linka na forum), potem pojechałem z ustawieniami dokładnie imgburn tak, jak jest w linku http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/ i w ***** poszła kolejna płyta. Czytałem wcześniej na googlach mnóstwo linków i cudów nie ma, nie ma jakieś skomplikowanej procedury :/ A nie działa kur.a! Może to kwestia dasha, mam w wersji 15574????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Skyrim XD3 (release dog29) - czy ktoś nagrywał i działa mu na LT 2.0?

    Napisz jakieś szczegóły, jaki komunikat ci wyskakuje, czy masz ihasa?

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. hellriser

    hellriser Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyskakuje mi, że płyta nie jest obsługiwana, nagrywane zmodowanym ihasem, jak odpalam płytę, to słychać, jakby koń galopował, jakby xbox miał problemy z jej odczytem :/
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Skyrim XD3 (release dog29) - czy ktoś nagrywał i działa mu na LT 2.0?

    Odpal z mp3

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. hellriser

    hellriser Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie rozumiem, z jakim mp3???
     
  7. X-Boy

    X-Boy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak jeszcze miałem LT 2.0 to wypalałem grę zwykłą nagrywarką i normalnie działała
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. hellriser

    hellriser Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety trick z mp3 nie zadziałał. No nic, spróbuję z innym obrazem. Jeszcze raz sobie sflashowałęm nagrywarkę pobierając źródła stąd iXtreme Burner Max Download ale nic to nie dało :/
     
  10. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najprawdopodobniej masz zły obraz. Ja mam Lt 2.0 dash 15574 i wszystko działa mimo, że nagrywany był zwykłą nagrywarką.
     
  11. hellriser

    hellriser Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kurde, coś jest nie tak, bo nagrałem przed chwilunią fife 13 i to samo, zarzęzi płyta w napędzie i wyświetli się komunikat, że płyta nie jest obsługiwana.

    Może jest coś nie wtenczas z moją nagrywarką? Ale za każdym razem włączona jest weryfikacja i nic nie pokazuje :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum