1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim zwiechy co jakiś czas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez romek44, Listopad 21, 2011.

  1. romek44

    romek44 Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    siema!

    ma pytanko poniewaz co jakis czas okolo 8 min SKYRIM mi zwiesza i po jakichś 5 sek chodzi normalnie czyściłem pamięć podręczną ale to nic nie dało gram juz od tygodnia ale to dzieje sie od jakichś 2 dni
    co poradzicie?

    tematy odświeża się po upływie 24h.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz dysk to zgraj na dysk jak nie to nic nie zrobisz ,napęd nie wyrabia.
     
  4. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Moze laser juz brudny lub zajechany ;S
     
  5. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    zainstaluj na dysk i powinno być ok
     
  6. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Mam ten sam problem.Gra zainstalowana na dysku i tak się zacina np. gram z 1h i nic się niedzieje i pozniej jak znowu gram to się zacina.Przy innych grach się niezacina.
     
  7. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
  8. draiger

    draiger Banned

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam tak samo tylko ze gra zainstalowana jest na dysku formatowalem ten ze dysk czyściłem pamięć podręczną oczywiscie save zrzucilem na pena aby go nie wywalilo i dalej zwiechy co około 2min na jakieś 5 s i tak non stop.

    płyta która była zgrywana na dysk to VERBATIM
     
Wczytywanie...

Poleć forum