1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Orlac, Maj 7, 2014.

  1. Orlac

    Orlac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pomóżcie. Będzie mi dzialał skyrim na tych parametrach AMD A6-6400K (2 rdzenie, od 3.90 GHz do 4.10 GHz, 1 MB cache)


    Chipset
    AMD A55


    Zainstalowana ilość pamięci RAM
    8 GB (DIMM DDR3, 1600 MHz)


    Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM
    16 GB


    Ilość gniazd pamięci (ogółem / wolne)
    2/1


    Karta graficzna
    AMD Radeon HD 8470D


    Wielkość pamięci karty graficznej
    Pamięć współdzielona


    Dysk twardy
    500 GB SATA 7200 obr




    Sent from my RM-941_eu_poland_912 using Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Nie wiem skąd taki dziwny opis wziąłeś, ale spokojnie ci pójdzie ;-)

    Tapnięte z mojej Z1
     
  4. geohound

    geohound Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    Po pierwsze - google i "cyri", po drugie - ściągnij i sprawdź, działa, to kup.

    Od zawsze takie zapytania uważałem za idiotyczne. Możesz mieć petardę za 3 tysiące, a jak masz nawalone w systemie, to Ci będzie nawet prosta gra cięła.
     
  5. Orlac

    Orlac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzięki szymon. Geohound w google różne glupoty piszą .

    Sent from my RM-941_eu_poland_912 using Tapatalk
     
  6. geohound

    geohound Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    Nie mówię o szukaniu w google, tylko o wpisanie ciry (CAN YOU RUN IT) - odpalasz online tester kompa pod wymagania z pudełka i masz pewien obraz tego, czy Ci pójdzie.

    Poza tym gra bez modów jest brzydka i archaiczna, więc powinno ruszyć bez większych problemów na czymkolwiek.
     
  7. Orlac

    Orlac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No wlasnie ja chce grac z modami już się nagralem w skyrima na konsolach bez modów dlatego zależy mi na wersji na pc. A o tej CIRY nie miałem pojęcia dlatego pytam tu na forum wkoncu od tego jest forum


    Sent from my RM-941_eu_poland_912 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum