1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jasior, Grudzień 13, 2011.

  1. Jasior

    Jasior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemka!
    Mam Skyrima , ale strasznie powoli działa , w nie których miejscach łąduje się po 10-15 minut. Konsola byla w serwisie , jest czysciutka w srodku , nie ma mowy o żadnych zanieczyszczenaich . Co może powodowaćtak powolne działanie tej gry? Tylko ona tak wolno działa bo inne normalnie ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wyczyść cache dysku. jest w instrukcji lub na stronie pomocy xbox.com.
     
  4. Jasior

    Jasior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety nie pomogło
    może jest źle nagrana albo coś? Ale nagrywałem z instrukcjami na forum co do xdg3
     
  5. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nie mam skyrima no ale można by spróbować wrzucić na dysk i z dysku grać...
     
  6. Jasior

    Jasior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jakis blad wyskakuje , że płyta porysowana :( , a jest czyściutka , nagrałem tuz po wyjęciu z pudełka
     
  7. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Taki błąd wyskakuje gdy konsola nie może przeczytać płyty. Zapewne źle nagrana lub masz niższy lt niż potrzeba.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  8. Jasior

    Jasior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam najnowszego lt , a gre nagrywałem 3 razy i za kazdym razem to samo

    jak juz uda sie właczyć , i jest poczatek gry gdy trzeba stworzyc postac , to gdy przełączam obojętnei co , np. posture to strasznie płyta szeleści w napędzie , bardzo to słychać
     
  9. MixMedia

    MixMedia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Racja,płyta jest źle nagrana i wczytuje się tak długo dlatego,że nie może odczytać obrazu. Najlepiej byłoby grać z dysku,zawsze tak robię. A Skyrima jeszcze nie mam.. Jakie są Twoje wrażenia odnośnie tej gry?
     
  10. Jasior

    Jasior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    świetne rpg , wiele możliwości , jednym słowem nieliniowość
     
Wczytywanie...

Poleć forum