1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Słaba jakość gier na przeróbce rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SPYDER007, Listopad 30, 2013.

  1. SPYDER007

    SPYDER007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo Proszę o Pomoc!
    Kto wie jak ustawić jakość Gier bo już od dawna gram w gry i mam dosłownie masakrę np: FIFA 14 jest bardzo brzydka widać zły kontrast co mogę zrobić i postrzępione krawędzie... a nie powinno tak być. Już nie wiem co robić szukałem na Forum ale nie znalazłem rozwiązania.
    Proszę o pomoc :grumpy:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Obraz przez HDMI, tak?
    Na xbox360 nie wychodzą już piękne gry, może masz za duże wymagania
    lub
    Konsola pada i pokazują się pierwsze objawy

    Pokaż screen'a jak to wygląda :)

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  4. SPYDER007

    SPYDER007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TAK HDMI
    Przed przeróbka było super np: fifa 14 a teraz jest masakra konsola ma 1 rok więc nie pada
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    To zmień rozdzielczość...
     
  6. SPYDER007

    SPYDER007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fsd mam zmienić ta jakości czy w konsoli normalnie w ustawieniach
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W oryginalnym dashu zmień rozdzielczość.
     
  8. SPYDER007

    SPYDER007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmieniłem... I nadal to samo
     
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz wkleić fotkę bo troszkę to dziwne żeby było źle po HDMI.



    Przecież nie twierdzę że źle widzisz dziwne jest to że skoro masz kabel hdmi i ustawione np 1080 to źle wyświetla obraz

    ps. mam więcej lat .... :emptiness:
     
  10. SPYDER007

    SPYDER007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po prostu ostrości jest za ostra... wiem bo grałem wcześniej na legalu i było ok a po przeróbce kolosalna zmiana nie wiem co już robić
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A może masz obraz w telewizorze źle ustawiony? Spróbuj zmniejszyć ostrość / kontrast etc.
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Poza tym rgh nie wpływa na jakość gier

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może pokażesz te screen'y ... chętnie je zobaczymy.
     
  14. SPYDER007

    SPYDER007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie ma opcji zeby rgh pogorszylo ci grafe ;]
     
  16. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Co to ma znaczyć jakość gier...ale obraz jest HD albo nie...RGH czy LT nie mają nic do tego...
     
Wczytywanie...

Poleć forum