1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Słaba jakość GTA V.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DresMaker, Sierpień 22, 2014.

  1. DresMaker

    DresMaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam X360 ELITE i kiedy odpalam GTA V jakość obrazu nie jest taka, jak u youtuberów którzy nagryakowają np. różne ciekawostki.
    Gram na TV 32 cale, konsola ustawiona pod 1080p.

    I moje pytanie brzmi, czy jakość obrazu zależy od kabla HDMI? Bo gram na zwykłym chińskim kablu, proszę o odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Jaki telewizor ? Zainstalowałeś Obydwie płyty ?
     
  4. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Kabel raczej nie ma wpływu, może TV słabo wyświetla obraz.
     
  5. DresMaker

    DresMaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, zainstalowałem tylko 1 płyte, a z 2 gram.
    Telewizor jest dobry ;)
     
  6. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz włączone w ustawieniach rozszerzoną czerń? Bo dużo to daje.
     
  7. DresMaker

    DresMaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czerń wyłączona, włączyć?
     
  8. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1259
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tani kabel łapie więcej zakłóceń co prowadzić może do pogorszenia jakości obrazu.

    Szybciej byś sam sprawdził...

    >>>
    Sprawdzałeś inne rozdzielczości w ustawianiach ?
     
  9. DresMaker

    DresMaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Włączyłem rozszerzanie czerni i wszystko śmiga jak należy, dziękuję za rady ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum