1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Słabej jakości tekstury

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kokobongo21, Listopad 17, 2013.

  1. kokobongo21

    kokobongo21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam takie problem że od jakiegoś czasu grafika na xboxsie jest strasznie słaba tzn:tekstury migają i są rozmazane,wydawało mi sie że to coś przez ustawienia pal,jako że gram na hdmi to próbowałem zmienić pal na 60 przez stary kabel,ale to nic niedawało i okazało się że wogóle cały czas mam 60hz,a przynajmniej tak jest napisane w informacjach na telewizorze.Dodam że jeszcze że wcześniej problem nie występował i gram na telewizorze,a właściwie monitorze LG chyba 20cali.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jedyne co możesz to tylko zmienić rozdzielczości. Żadnych innych opcji nie ma

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. kokobongo21

    kokobongo21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja gram na 1080p,na jaką mam zmienić? Wcześniej też na niej grałem i tego problemu niebyło.
    A i dodam jeszcze że to wygląda na problem z częstotliwością,ale ja zawsze na tym TV mam napisane 60hz.
     
  5. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Jesli chodzilo by o częstotliwość to zauważył bys opóźnienia.
    1080p to najwyzsza rozdzielczość
    Mozesz dac jakiegos screena?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum