1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Słaby kolor na konsoli Xbox 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez freeman94, Czerwiec 21, 2011.

  1. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Witam serdecznie.
    Mam duży problem który mnie denerwuje otóż mam monitor iiyama prolite e2201w i jest on podłączony do Xboxa jak i PC
    Problem polega na tym że na PC kolory są ładne i rzeczywiste, a na Xboxie jest problem z czarnym kolorem.
    Zamiast czarnego jest jak by to ująć taki szarowaty.
    Rzuca się to w oczy przy włączaniu jakiejkolwiek gry kiedy jest czarny obraz przez sekundę lub w ciemnych miejscach w grze.
    NIe wiem czym to jest spowodowane? zastosowanym kablem? otóż ustawień obrazu w Xboxie nie zmienię, bo przy zastosowaniu kabla HDMI-DVI nie są one dostępne.
    Są one dostępne tylko przy orginalnym połączeniu HDMI-HDMI albo kablem VGA.

    Macie może jakieś rady?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cerebralkiller0

    Cerebralkiller0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    To może w opcjach gry skonfiguruj ?
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    musisz odlaczyc od kompa kabel bo zakloca ci sygnal (jesli masz oczywiscie podlaczone wszystkie kable naraz: Komputer-monitor-konsola) wydaje mi sie ze to jest przyczyna
     
  5. byqu

    byqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2007
    Posty:
    98
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bytom
    W ustawieniach wyświetlacza w menu xboxa jest cos takiego jak zakres czerni(lub podobne). Ustaw na rozszerzone i powinno być dobrze. Też kiedyś to zmieniłem i nie wiedziałem co jest grane. Później sobie przypomnialem, że zmieniłem ta opcje, przestawiłem i było ok.
     
  6. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów

    Tak, zgadza się zmieniłem na rozszerzone i "pojawił" się czarny kolor.
    Dziękuję.
     
  7. Picek17

    Picek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    W ustawieniach wyświetlacza w menu xboxa jest cos takiego jak zakres czerni(lub podobne). Ustaw na rozszerzone i powinno być dobrze. :D
     
  8. danio520

    danio520 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Dr R.I.P

    Dr R.I.P Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    [​IMG]

    Tapnięte z HTC Desire Z
     
Wczytywanie...

Poleć forum