1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Słaby sygnał wifi - jak wzmocnić?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamileqKSP, Sierpień 16, 2012.

  1. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,

    Posiadam routero-modem od UPC Thomson TWG870 i jest w nim słaby zasięg, mimo dwóch anten. Xbox jest w drugim pokoju i mam 2 kreski zasięgu. Co zrobić żebym miał lepszy zasięg? Są jakieś wzmacniacze sieci wifi? Może anteny wymienić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To lepiej kupic lepszej firmy router

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. VaVa Klorosek

    VaVa Klorosek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. kupic lepszy router
    2. na antenke zamontowac poł wycietej puszki skierowana w strone xboxa, serio pomaga, albo patelnie obok routera :D
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    @up
    Polec mu polozenie talerza satelitarnego.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  6. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    jak masz w 2 pokoju to przenieś do siebie ja kiedyś miałem tak , że laptop w 1 pokoju programem Virtual Router Manager łączył się z xboxem w 2 pokoju i był słaby zasięg więc xboxa przeniosłem do siebie i mam wszystkie kreski
     
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ja mialem tak, mam router tp link wr340g i mialem w starym pokoju go to w moim nowym pokoju mialem max 1 kreske zasiegu. Kupilem kabel i przeciaglem do przedpokoju to mam wszedzie 3/4 kreski.
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    ja w 2 pokoju na laptopie mam zasięg około 66% tylko, mimo że router ma wbudowane 2 antenki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum