1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Słaby zasięg GSM w domu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ...:::Anarkad:::..., Listopad 29, 2011.

  1. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam strasznie mały zasięg GSM w domu... myślałem nad kupnem jakiegoś wzmacniacza ale nie wiem czy jest to coś warte i czy coś to daje... mógłby ktoś wyrazić jakąś opinie na temat tego wzmacniacza?? tutaj link do jednego z nich WZMACNIACZ SYGNAŁU REPEATER GSM BOOSTER + 2 anteny (1939660340) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. steven_hyde

    steven_hyde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Raczej nie wiele to da...

    Lepiej skontaktować się ze swoim Operatorem i zgłosić to do Działu Technicznego. Wówczas będziesz wiedział czy jest to problem krótko- czy długofalowy....
    Osobiście wolałbym zmienić Operatora, który będzie wstanie zapewnić mi dobry zasięg 2G/3G niż wydawać kasę na jakieś niby-wzmacniacze sygnału...
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale to nie wina operatora, od zawsze był kijowy zasięg, ja mam z play rodzice mają z orange, i każdy ma kijowy zasięg,
     
  5. szamir

    szamir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może też być zależny sygnał od materiałów z jakich jest wykonana ściana. Płyty co są wykonane bloki (cholerstwo jakie jest). Po przeprowadzce ściany z regipsu i jest dość dobry sygnał i nie schodzi mi poniżej 4 kresek.
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale nawet na dworze mam kijowy sygnał, sęk w tym że w moim mieście nie ma tej wierzy z sygnałem gsm, chcieli nam postawić ale głupi mieszkańcy rownia nie chcieli bo niby to rako-twórcze ....
     
  7. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    spróbuj wyłączyć zasięg 3G w telefonie i przejść na normalny GSM
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    a ma ktoś pojęcie jak wyłączyć te 3G w avili ?
     
  9. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Avila nie posiada 3G...
     
  10. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Poza tym jeśli chodzi o play to nie dziw się że Ci gubi . Mój padre ma play i taki sam telefon z tym że ja w Plusie . W miejscu gdzie Ja mam 4/5 kresek zasięgu , on ma połączenia alarmowe. Play ma shitowe anteny.
    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    no ale np jak mój kuzyn przyjdzie i on też ma z plusa i nie ma zasięgu i mnie, to jest wina anteny tzn jej brak...
     
  12. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Skoro jedziecie tak po Playu to pozostała W3 powinna mieć zasięg w 100% powierzchni kraju. Play jest z nami ledwo 5 lat a reszta ponad 10 i zasięg fioletowego operatora to i tak cud. Po za tym w Play można się podłączać do zarówno do Plusa jak i Orange...
     
Wczytywanie...

Poleć forum