1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sleeping Dogs (2012) [PAL] [ENG] [SWAG]

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Rafau666, Sierpień 10, 2012.

  1. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    [​IMG]

    Platform: XBOX 360
    Origin: PAL / RF
    Language: EN
    Dash 719
    XGD3: Tak

    ABGX: http://i41.fastpic.ru/big/2012/0810/6f/9ae259e9247677741925cbbfb921a86f.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    niestety brak PL
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  4. MateuszW

    MateuszW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Z logu wnioskuję, że wymagany jest dash w wersji 14719.
    I tutaj moje pytanie: mam flasha LT 2.0 i dashboard 13604- czy po zaktualizowaniu do 14719 nie wywali mi flasha albo np. nagrane wcześniej gry XGD3 przestaną działać? Gdzieś kiedyś czytałem , że nie wywala flasha tylko XGD3 nie działają ( nawet ktoś pisał o jakiejś sztuczce z odpalaniem mp3 z pendrive'a). Dodam jeszcze, że nie potrzebuje instalacji gier na dysk ( słyszałem, że istnieje też ryzyko nieinstalowania się gier na dysk). Jeszcze jedno - napęd po spoofie.

    Niech głos zabierze ktoś ogarnięty i w temacie.
    Z góry dzięki :)
    PS. Niech wszyscy zapamiętają : Dashboard language to język osiągnięć, a więc w każdym logu z AGBX jesli widnieje przy tym polish oznacza, że achievementy są PL, a nie napisy w grze. Także w tej wersji SWAG to tylko osiagnięcia są PL, a więc czekamy ...
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czytaj forum to znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
     
  6. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    mało twórcze, ale:

    test via 2.0.15574.0/3.0/iHAS: działa*;

    abgx:
    [​IMG]

    *chciało by się rzec "a co ma nie działać?!?";
     
  7. ADRENALiNA

    ADRENALiNA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    DASH: 719
    LT 2.0 - działa
    SPOSÓB NAGRANIA - usunięcie topologii 3.0 dogranie 2.0
    w razie gdyby ktoś nie wiedział...
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  8. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ofkors hula instalacja gry na hdd i nagrywałeś zwykła nagrywarka ?
     
  9. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Wszystko chodzi na LT 2.0 z dysku po pełnej instalacji, nagrywane zwykłą nagrywarką :D
     
    1 osoba to lubi.
  10. kogutooo

    kogutooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nagrałem przez imgburn'em na zwykłej nagrywarce płyta verbatim, konsola lt3.0 i gierka po aktualizacji się nie uruchamia wyskakuje płyta nie jest obsługiwana, ale za to bez problemu zainstalowała się na dysku. Inne gry po aktualizacji normalnie śmigają. Czy ktoś orientuje się co może być grane?
     
  11. szatek16

    szatek16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miałem to samo i wystarczyło wyłączyć i włączyć konsolę.
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    RELEASE: Sleeping.Dogs.XBOX360-P2P/SWE

    REGiON: FREE
    JĘZYK: ENG | PL

    ABGX360:http://tnij.org/rp43
    XGD3: TAK
    UPDATE: TAK [14719]
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  13. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    dokładnie o ta mi chodziło jesczze pewnie od SRT sie pojawi
     
  14. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Mam problem , u mnie nagrane slimtypka imgburnem na true , na lt3.0 nie chce odczytac plytki i szybko wyskakuje otworz naped . Inne gry normalnie mi dzialaja , naped raczej w dobrym stanie. Ta wstawke przez abgx wrzucilem i niby ok . Co to moze byc ? Nowsze gierki ostatnio nagrywalem i wszystko ladnie gralo , odczytywalo i na hdd wrzucalo.
     
  15. gambit29

    gambit29 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz lt 3, skanujesz abgx 360 z autofix level 3 musi smigac. Masz zle ustawiony imgburn lub pod zle lt nagrywasz polecam clonacd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum