1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sleeping Dogs (2012) XBOX360-P2P/SWE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Masownik20, Sierpień 17, 2012.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1516
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    [​IMG]

    RELEASE: Sleeping.Dogs.XBOX360-P2P/SWE
    REGiON: FREE
    JĘZYK: ENG | PL
    XGD3: TAK
    UPDATE: TAK [14719]

    [​IMG]
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gregoryfx

    gregoryfx Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    257
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Brzegi / Kielce
    Witam, niestety gra u mnie nie działa. Dash 14719, LT 2.0, płyta Verbatim, nagrywarka zwykła, topologia zmieniona według poradnika na LT 2.0, nagrałem tak samo Max Payne 3, Ghost Recon Future Soldier, Driver San Francisco, Gears of War 3, nie było żadnych problemów. Objawy są następujące: gry nie można nagrać na dysk ponieważ instalacja zatrzymuję się przy 51% albo 53% i standardowy tekst ze szmatką... Gdy uruchamiamy normalnie z płyty menu się uruchamia bez problemu, wybieramy Nowa Gra i przez chwilę napęd hałasuję a potem cisza i widok wczytywania cały czas stoi.

    Zauważyłem że nie tylko ja mam identyczny problem z wersją PL. Czy coś jest nie tak z obrazem gry?
     
  4. dud22

    dud22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tel Awiw/Dąbrowa Górnicza/Warszawa
    Mam problem, mianowicie po włączeniu gry, klikam Nowa Gra zaczyna się ładować, i ładuje się bez końca.Napęd jakby przestaje pracować, nie wiem w czym tkwi problem
    Ktoś ma tak samo? :)

    @down
    No to w takim wypadku trzeba cierpliwie czekać aż ktoś ogarnięty sprawdzi ten .iso i co jest nie tak... Pozostaje czekać lub nagrać wersje ENG ;)
     
  5. gregoryfx

    gregoryfx Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    257
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Brzegi / Kielce
    Ja mam taka samo, czyli problem powszechny, bo jeszcze jedna osoba czytałem że ma problem i na jakimś innym forum to samo.
     
  6. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Spróbujcie zrobić ,, trick z muzyką ,, czyli wkładacie pendrive z muzyką mp3 i właczacie muzykę , włączacie gre . Pozniej możecie ją wyłączyć (muzykę) . Napiszcie czy podziałało
     
  7. gregoryfx

    gregoryfx Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    257
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Brzegi / Kielce
    Taką opcję już sprawdziłem na samym początku, także nie działa gra.

    p.s Mam pytanie komu działa polska wersja Sleeping Dogs? Oczywiście pytanie tyczy się użytkowników bez RGH itp.
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    mnie lt3.0 płyta Maxell nagrana ihasem oczywiście nagrana na hdd bo jest problem z doczytywaniem sie tekstur jak gra nie jest na hdd
     
  9. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ja miałem problem że gra stawała na tym tekście zaraz po załadowaniu. Usuńcie plik .dvd i sprawdźcie obraz abgx, stworzy wam nowy poprawiony plik .dvd i gra śmiga :)
     
  10. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaka masz ustawienia fimware do nagrywania na maxell? u mnie na kazdej grze wywala wyczysc plytke
     
  11. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1516
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    obraz przerobiony do GOD i wszystko smiga elegancko na RGH
     
  12. gregoryfx

    gregoryfx Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    257
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Brzegi / Kielce
    Gra Ci się zatrzymywała przy wejściu do Nowej Gry i nie mogłeś zainstalować też na HDD?
     
  13. gofer88

    gofer88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    3City
    Po rozpakowaniu i puszczeniu przez abgx na LT3.0 gra nie chciała się zainstalować (błąd przy 53%). Po wyrzuceniu pliku .dvd i ponownym przepuszczeniu przez abgx gra normalnie instaluje się na dysk. :-D
     
  14. gregoryfx

    gregoryfx Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    257
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Brzegi / Kielce
    Przez abgx przepuściłeś normalnie bez żadnych dodatkowych opcji? Czyli uruchamiamy abgx wybieramy obraz ISO i klikamy Launch i zamykamy okno po kilku sekundach i tyle, możemy nagrywać ponownie?
     
  15. zagajgsi

    zagajgsi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a pytanie mam co do system linka na okladkach jest podane ze mozna popykac w kilka luda a nie moge znalesc takiej opcjiw grze ktos cos kombinowal w tym temacie?
     
  16. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    U mnie na 2.0 działa, usunęłam plik dvd, stworzyłam nowy w abgx, podczas zmieniania topologii na 2.0 coś było nie tak bo wyskoczyło że 'ap25 cannot locate dae.bin file', ale po nagraniu na Platinum iHasem instaluje się na dysku i działa bez żadnych problemów.
     
  17. jan0sik1

    jan0sik1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wersja Sleeping Dogs (2012) XBOX360-P2P/SWE nagrana na zwykłej nagrywarce z prędkością x4 na verbatimie. Chodzi płynnie i wszytsko jest ok. Przeróbka lt3 Wersja xbox slim.
     
  18. gofer88

    gofer88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    3City

    Dokładnie tak
     
    1 osoba to lubi.
  19. dud22

    dud22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tel Awiw/Dąbrowa Górnicza/Warszawa
    Potwierdzam, usunąłem plik .dvd.Przepuściłem .iso przez abgxa, wgrałem topology i śmiga ;)
     
    1 osoba to lubi.
  20. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ja mam zrobione pliki do tych płyt więc nie mam problemu poczytaj forum jest poradnik nawet idzie zrobić plik 3w1 aby mogłeś nagrywać z płtami w 3 firmach oprócz tego mam crossflasha do ihasa 524b więc nie ma problemóow jakoś z 124b miałem sporo problemów i czasai wyrzucałem co drugą płyte przy 524b nie ma problemów
     
  21. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czytałem, wgrywałem i pisze by przeczyścić płytkę.. Podasz jakie masz ustawienia?
     
Wczytywanie...

Poleć forum