1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sleeping Dogs 53% instalacji i "szmatka"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Orbit, Sierpień 27, 2012.

  1. Orbit

    Orbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nagrałem grę sleeping dogs PL nagrywarką IHAS, i przy instalacji przy 53% pisze że mam przetrzeć szmatką płytę ;\, nagrałem jeszcze 4 razy to samo bo za każdym razem ten sam error i nie da się ;\ jest na to jakaś solucja ? używałem płyt Verbatim, juz na internecie znalazłem że trzeba zmienić nazwę obrazu i usunąć .DVD i przez ABGX dać zrobiłem to 2 razy i nadal nic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    weryfikacje przeszla gra w 100% w imageburnie?
     
  4. Orbit

    Orbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nigdy nie daje na weryfikację bo trwa to za długo a każda gra chodzi prócz tej aha mam obraz "sleepdogrus.iso" jak coś, oczywiście zmieniłem już nazwę
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie wiem co i jak wgrywałeś ale:
    1. Burner max zgodnie z poradnikiem z forum
    2. 2.4x z opc i musi działać
     
  6. Orbit

    Orbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie tego poradnika chyba nie ma na forum bo szukałem
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to nie wiem jak szukasz
    Artykuły
    tu masz od gory pod lt 2.0 i lt 3.0 bo nie wiem jaki masz
     
  8. Orbit

    Orbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja już mam burnera wgranego ^^
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak nie przejdziesz w imageburnie z weryfikacja to zawsze bedzie ten blad gra musi w 100% go przejsc zeby zainstalowac na hdd konsoli :) wiec nie nagrywaj wiecej szkoda plyt ustaw dobrze imagebunra + to co wymaga ihas inaczej se odpusc :)
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    o rany... tam masz artykuly jak poustawiac aby nagrac gry pod konkretna przerobke, na samej gorze, przypiete tematy
     
  11. Orbit

    Orbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    imgburn'a mam dobrze skonfigurowanego chyba, mam tam te OPC zaznaczone i verify against image file co do iHasa jak go ustawic pod Vakossy ??bo nie chce już tych verbatimów tracić
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    odpusc se vakossy ustaw dobrze wszystko i pal na verbatimie opcja smart burn wlaczona w epromie reszta off opc zaznaczone zwieksz bufor na min 241mb max 512
     
  13. Orbit

    Orbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok zaufam wam i za jakieś 40min dam znać aha, jakie smart burn ?
     
  14. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Nie wiem o co w tym chodzi, też mam ten sam obraz i ten sam problem, smart burn włączone, reszta off,img burn dobrze ustawiony z opcją opc.Forza 4,Max Payne 3 normalnie instalują się a z tą grą jest problem.Płyta Platinum R10-65 i firmware wgrany pod tą płytę.

    Smart burn ustawiasz w EEPROM Utlity w zakładce OPTIONS
     
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja tez mialem problem wypalilem ihasem ale nie marnuje 2 plyty mozliwe ze cos z ustawieniami mialem wiec gre odpuscilem wazne ze dziala :) z plyty na verbatimach nie robilem
     
  16. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a smart burn wlaczasz wimage burnie czy w tym programie LT max(eprrom)
     
  17. Orbit

    Orbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam to zaznaczone, dla pewności zrobie jeszcze raz flash ihasa, wafel czyli tobie tez gra nie instaluje się ?
     
  18. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    no z tego co napisał to nie instaluje mu się,mi także się nie instaluje (wszystko dobrze ustawione).Obraz gry mam ten sam co ty.
     
  19. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    bede teraz wypalal kolesiowi pod lt 3.0 zobacze co sie stanie (palenie na platinum) i dam znać :) bo ostatnio mieszalo ustawienia mi w imageburnie teraz zrobilem je w programie eprrom utility i sa juz stale nagram tez dam znać (obraz też mam ten rus.iso) z tnt, teraz przepuszczam obraz abgx czy ktos tez ma ten zolty napisy veryfication failed moze to przez to nam coś sie zrobilo nigdy mi sie to nie pokazywało tu macie plik z fotka http://www.wrzucaj.org/324360za chwile przepuszcze maxa 3 i lukne czy takowy napis tez bedzie a co do nagrywania to u mnie to potrwa bo nie wiem kiedy kolo sie zglosi po gre i czy bedzie chciał :) moja pod lt 2.0 nie instaluje sie jak wczesniej napisalem
     
  20. Orbit

    Orbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to czekamy na odpowiedź bo nie chce marnować płyty. Tak ja też mam ten żółty napis, ale wiele razy miałem takie coś i gry działają, w transformersach najnowszych nie mam czegoś takiego
     
  21. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no niby ze cos nie ma w bazie pieron go wie :) ja na logach sie nie znam wczesniej nie mialem problemow przy tej wyskoczyl
     
Wczytywanie...

Poleć forum