1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sleeping dogs i gra z płyty, aktualizacja napędu (to trudne?)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Peru, Sierpień 25, 2012.

  1. Peru

    Peru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam taki problem, ponieważ Sleeping Dogs wymaga aktualizacji nie wiem czy klikać tak, mam dasha 13604, ale nie mam nagrywarki z Ihas'em i czy nie będzie problemu z graniem z płyty nie z dysku.
    I jeszcze coś czy dałbym rade sam zaktualizować lt do wersji 3.0 czy jest to trudne i czy długo trwa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozesz aktualizowac i bedziesz mogl grac z plyty bez problemu , po aktualizacji zrestuj konsole by nie zadawać znowu pytania ze gra nie odpala :)
     
  4. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Dasz radę zaktualizować do LT 3.0 o ile masz klucz napędu i jakieś pojęcie o Dosflash'u ;)
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    a po co mu klucz ? Skoro chłopak ma dasha 13604 to pewnie ma LT+ 2.0 albo 3.0. Dash 14719 nie usuwa przeróbki przecież.
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    @up
    LT 3.0 raczej nie ma bo do niego chce zaktualizować :p
    @topic
    Jeżeli masz lt 2.0 to jeszcze trochę z tym pograsz. Sprawdź jaki masz napęd w konsoli. Ogólnie jeśli jest to fat i masz klucz to nie powinieneś mieć problemów

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum