1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sleeping Dogs [Mp3 Trick] [Pilnie!]

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Steve Majster, Sierpień 27, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Witam wszystkich, posiadam grę Sleeping Dogs nagraną przez program ImgBurn na płycie Verbatim 8.5 GB.
    Mam LT+2.0, lecz wsadziłem do konsolki grę Minecraft i zrobiłem aktualizację Dasha do wersji 16203.Po aktualizacji zadziałały mi gry typu "Fifa 13" , która potrzebuje tego dasha więc wszystko poszło OK, i powinno działać wszystko, lecz mam problem.
    Czytałem dużo o jakimś Tricku MP3, robię wszystko tak jak w poradnikach czyli: Instaluję grę na dysku, wgrywam muzykę na Pendrive'a, odpalam muzykę przed włączeniem gry, przyciszam do maksimum, odpalam grę i widzę komunikat "Płyta jest nieobsługiwana" lub "Wyczyść płytę miękką ściereczką".
    Proszę o szybką pomoc, bardzo mi na tym zależy.

    Przepraszam za double post, ale tamten pierwszy dałem w nie właściwym dziale.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28132
    Polubienia:
    3218
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Nie ten dział
    Przenoszę do ISO --> Problemy

     
  4. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może to zalatali już, graj z płyty i już. Mp3 fix powoduje tylko ,że gra chodzi po instalacji z dysku format xgd3 jak nie została nagrana ihas. Metoda nie działa na xgd3 z civ.
     
  5. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Gra z płyty też mi nie odpala, i czytałem , że na moim Dashu także działa Trick MP3, nic nie załatali, więc prosze o dalszą pomoc.
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1)Złe wypalone kopie lub pod zle lt.
    2)mp3 fix nie naprawia problemu z zle nagraną kopia.
    3)jak nagrałeś według tutka pod dane lt i dograłeś odpowiednio topologie musi śmigać.
    4)jak śmigało i nie śmiga laser pada.
     
  7. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    1.Wypalałem tak jak gry XGD2 i wszystko śmiga, wypalałem też grę Fifa 13 pod XGD3 i wszystko śmiga aż miło...
    2.Ja nagrałem wszystko dobrze więc musi działać mp3 fix.
    3.Żadnej topologii nie dogrywałem, bo już była dograna z tego co czytałem.
    4.Nie śmigało, laser jest w pełni dobry.
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak nie działa z płyty to pewnie masz to nagrane pod złe lt
     
  9. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Z płyty i dysku nie działa, odpala się , jest czarny ekran i po chwili mam ten błąd.
    Więc jak mam to nagrać jeśli mam LT+2.0 i posiadam dash 16203?
     
  10. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Mam problem z tym programem xBackup bo wywala błąd z tym plikiem co dali do downloadu. Wgrałem go i nadal jest to samo. Co robić ?
     
  12. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1)wgrać lt 3.0 do konsoli
    2)szukać po google rozwiązania problemu z xBackup
     
  13. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Wgrałem tą topologię 2.0 do obrazu płyty, za chwilkę spróbuje wgrać na płytkę. Czyli wystarczyła tylko zmiana topologii ? czy mam zrobić coś jeszcze ?
     
  14. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Temat jest do zamknięcia, bardzo dziękuje użytkownikowi themistic oraz Dog :) Pomogliście mi, wszystko zostało opisane profesjonalnie krok po kroku. Temat można zamknąć .
     
  15. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum