1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sleeping Dogs-Nieautoryzowany dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartek1, Październik 5, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Nagrałem Sleeping Dogs'a i wszystko ładnie pięknie, aż tu nagle wyskakuje komunikat" nieautoryzowany dysk".
    Gra została nagrana nagrywarką Ihas 124b. Proszę o pomoc w usunięciu tego problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    usuń pamięć podręczną konsoli
     
  4. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Usuwałem już i jak włączyłem Sleeping dogs i konsola wyłączyła się automatycznie. Proszę o dalszą pomoc.
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  6. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Przepuściłem grę przez abgx'a i o to efekt:
    [​IMG] czy wszystko jest w porządku?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Sleeping Dogs-Nieautoryzowany dysk

    Tak z gra wszystko OK. Ewentualnie sciagnij inną wstawke, jeśli ta coś nie tak

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Odinstalowałem Sleeping doga i mogę grać normalnie, ale z płyty. Czym jest to spowodowane? Proszę o szybką pomoc. O co chodzi z tą wstawką?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gra została nagrana Ihas`em z LT MAX, z wgranym FW pod odpowiednie ID płyty ?
     
  10. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
  11. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Na forum w dziale LT-Artykuły jest przypięty tutek. Dlaczego nie przeglądacie forum???
     
  12. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Dzięki za pomoc! Okazało się, że źle zrobiłem flash Ihas'a. Użyłem poradnika ze strony:Dzięki za pomoc! Okazało się, że źle zrobiłem flash Ihas'a. Użyłem poradnika ze strony:http://http://forum.programosy.pl/x3...-vt128831.html. Nie było tam dokładnie wytłumaczone i stąd ten błąd. Obejrzałem poradnik na youtube i zrobiłem wraz z nim. Teraz wszystko super działa. Dzięki!!. Nie było tam dokładnie wytłumaczone i stąd ten błąd. Obejrzałem poradnik na youtube i zrobiłem wraz z nim. Teraz wszystko super działa. Dzięki!!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum