1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sleeping Dogs NTSC XBOX360-PROTON

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Masownik20, Sierpień 8, 2012.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    [​IMG]
    PROUDLY PRESENTS

    Sleeping.Dogs.NTSC.XBOX360-PROTON

    CONSOLE: XBOX360
    FORMAT: DVD9
    REGiON: USA
    STREET: August 14, 2012
    GENRE: Action
    LANG: English
    SiZE: 84 x 100 MB
    FORMAT: XGD3
    ABGX360:
    http://tnij.org/rpqq
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Może ktoś potwierdzić czy wersja ntsc ma napisy pl na xbox iso niby jest polish ale nie wiem czy tylko osiągnięcia są pl czy tez napisy
     
  4. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma napisów PL
     
  5. bch86

    bch86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy ktoś sprawdzał, czy gra chodzi na europejskich konsolach?
    Kiedyś kupiłem przez przypadek Ninja Gaiden II w NTSC i o dziwo działała...
     
  6. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie działa. Musisz czekać na wer. PAL lub NTSC/RF

    Ta wersja to jakiś fake iso2good i w360 pokazuje że to nie iso na xboxa. Ktoś wie o co chodzi
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    pytanie do osób z konsola ntsc lub rgh co już grali czy ta gra jest warta zachodu?
     
  8. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Gra warta zachodu. Tylko nie da się tego przerobić do xex ani do god
     
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    czytałem że jest więcej niżeli sie spodziewano
     
  10. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Ciekawe kiedy PAL na pewno przed premiera ale chciałbym juz jutro naogladalem sie gameplayi i sadze ze gierca jest przednia:)
     
  11. BartexXx20

    BartexXx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @Ridic4sv Jak to nie da się przerobić? Musi się dać jeżeli to jest plik iso. Chyba, że czegoś nie wiem ;p
     
  12. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Próbowałem obydwoma programami i nic nawet media id nie wczytuje
     
  13. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    prawdobnie ms wam nowy system zabezpieczeń zrobił.
     
  14. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Proszę bez domysłów tylko niech jak ktoś się dobrze zna na tych programach niech sprawdzi i da konkretną odpowiedz.
     
  15. krasnal1992

    krasnal1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    moze ci sie zle wypakowalo albo cos bo widze jtagripy do sciagniecia. Czyli innym jakos sie udalo
     
  16. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Proszę cię, nie wypisuj głupot... Wszystko normalnie działa i się przerabia.
     
  17. BartexXx20

    BartexXx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dokładnie. Jak chcecie to zobaczcie na xbox360iso. Tam jest wersja JTAG do pobrania. Ale w sumie jakby mu się źle pobrało to przy wypakowywaniu by wypalił błąd?

    Dziękuję za wyjaśnienie moderatora. ! WYJAŚNIONE
     
  18. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    OK sorry mój błąd kaspersky blokuje te programy, miałem reinstalke systemu i kas. zainstalował się z image systemu. Działa
     
  19. Wijaczek

    Wijaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Gra mi nie działa jest przerobiona do xex, jak ją uruchamiam to wraca do normalnego dasha. Co jest nie tak ?
     
  20. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja przerobiłem iso2god i jest wszystko ok
     
  21. koozka

    koozka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może musisz aktualizować softa. Gra wymaga min. kernela 14719. Odpalałes jakieś nowe gry? np Max Payne 3?
     
Wczytywanie...

Poleć forum