1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sleeping dogs - problem z grą.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez HantezaPL, Sierpień 19, 2012.

  1. HantezaPL

    HantezaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam



    Mam tak problem gdy wkładam spiraconą wersję sleeping dogs na x'a wyskakuje mi wyczyść płytę. Płyta nie ma żadnych rys ale przetarłem ją kilka razy i wyskakuje ten sam błąd. Przy próbie instalacji na dysk twardy przy 50% wywala błąd o błędzie w odczytaniu nośnika. Teraz nie wiem co jest nie tak bo nie wiem jaką mam obecnie przeróbkę ale grałem w snipera v2 bez problemu i dragon dogma do menu bo jak dawałem nową grę konsola zaczęła buczeć i wywala błąd o braku autoryzacji, natomiast nie mogę odpalić ghost recona. Teraz czy to wina nośnika i spróbować nagrać jeszcze raz czy brak przeróbki lt. 3.0 i gra mi w ogóle nie odpali ( nie wiem czy mam 2.0 czy 3.0, przeróbkę ostatnio miałem gdzieś w okolicach luty/marzec ).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HantezaPL

    HantezaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    odpowie mi ktoś? proszę o pomoc
     
  4. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Nagrana zwykłą nagrywarką?
    Nie zainstalujesz jej na hdd.

    Co do przeróbki.
    Nagraj jedną płytę pod 2.0, drugą pod 3.0 i sprawdź która działa
     
  5. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  6. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    miałem podobny , najpierw nagrałem wersje angielską i nie działała , na ********.org znalazłem polską i mi zadziałała , nagrywałem na zwykłej nagrywarce
     
Wczytywanie...

Poleć forum