1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim 250 gb 2010 r. Czy mam RGH?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yez, Sierpień 28, 2014.

  1. yez

    yez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Zakupiłem konsole slim 250 gb, na dysku mam 99 gier, nie patrzyłem wszystkich ale te które włączyłem (bez płyty w napędzie) uruchamiały się, czy w konsoli slim jest to normalne? Miałęm jaspera i zeby uruchomic gre nawet zainstalowana trzeba bylo wlozyc plyte. Dodam jeszcze ze wlaczajac konsole przyciskiem do wysuwania tacki normalnie sie uruchamia z logiem xboxa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jest taki sam dashlunch jak w jasperze? Moze poprostu masz gry w wersji cyfrowej
     
  4. yez

    yez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie rozumiem jak to sprawdzić?
     
  5. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wyglad menu taki sam jak w poprzedniej konsoli? Gdzie kupowales tego xboxa?
     
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Moze zacznijmy najpierw od tego czy konsola sie loguje w XBL jak ja wlaczasz czy masz tryb offline?

    Wysłane z mojego HTC Vision
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Włącz konsolę z tacki EJECT i zobacz czy normalnie się włączyła czy masz niebieskie tło z Xellem. Reszta wyżej napisana jest mało istotna.
     
  8. yez

    yez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisałem wyzej ze wlaczalem konsole przyciskiem od tacki i wyskakuje logo xboxa bo o to chodzi tak?
     
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Więc nie masz RGH. Masz po kimś gry na konsoli i tyle.
     
  10. yez

    yez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdy ma sie RGH to jak zainstaluje gre z plyty i pozniej moge ja uruchomic juz z dysku nie wkladajac plyty czy tak to nie dziala?
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, mozna tak zrobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum