1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SLIM 250GB nie widzi pamięci wybudowanej 4GB

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez gruby33, Wrzesień 4, 2012.

  1. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mam SLIMA 250GB. Tylko bez dysku twardego. Dysk twardy z innej konsoli chodzi. Mam też pamięć wbudowaną 4GB ze zwykłego SLIMA. Niestety po wpięciu tej pamięci w płytę główną nie jest ona widoczna w konsoli 250GB.

    Czemu tak się dzieje? Pamięć 4GB w normalnym SLIMIE jest widoczna, a SLIM 250GB zarówno z włożonym dyskiem 250GB i bez niego nie widzi tej pamięci.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie zadziala ta pamiec

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A to dlaczego? Ja przekładalem i dzialala

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jakieś argumenty czemu ma nie zadziałać? Dexter, a tobie od razu działała bez żadnego formatu itp?
     
  6. newuser1

    newuser1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    248
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miałem kiedyś slima 250GB bez wewnętrznej pamięci 4GB, także jest taka opcja możłiwa
     
  7. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Chyba nie wiesz o co chodzi. Każdy SLIM 250GB nie ma pamięci 4GB wbudowanej. A sprawa dotyczy tego, żeby tą pamięć dołożyć do 250GB :)
     
  8. newuser1

    newuser1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    248
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a faktycznie, zamotany jestem ostatnio :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum