1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim 250Gb + RGH czy można zgrać grę bezpośrednio z napędu ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xbig, Czerwiec 3, 2012.

  1. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Slim 250Gb + RGH czy można zgrać grę bezpośrednio z napędu ? Tak aby uruchamiać już grę bez płyty w napędzie ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    jak masz flashniety naped to mozesz zrzucic kopie na dysk w przeciwnym razie tylko zrzut oryginala
     
  4. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy że mogę skopiować z napędu oryginalną grę na hdd1 i później w nią grać tylko z dysku ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak. Jak masz fsd to tam jest opcja kopiuj płytę.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co mam zrobić aby grę wypaloną na Verbatimie w wersji prawdopodobnie LT2.0 przenieść na dysk konsoli ???
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Albo zainstalować z napędu, albo zgrać na PC i dopiero na konsole

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A zainstaluję z napędu jak nie mam w nim LT2.0 ??
    Zgrywać próbowałem przez ImgBurn na PC ale gdy powstał plik ISO i chciałem go prze konwertować do Xex programem wx360 to wyskakiwał komunikat że to nie jest plik iso zgodny z Xbox360 !!..
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Uzyj xbox backup creator

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak ale chyba do tego Creatora potrzebna jest przerobiona nagrywarka ??
    A ja mam Optiarc AD-7640A JX01
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź, czy to aby na pewno jest gra na Xbox'a 360 (abgx v1.0.6).
     
  12. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra to CoD MW3.
    Normalnie napęd w PC jej nie widzi całej.
    Ale ImgBurn robi obraz iso 8Gb tylko że później przy próbie konwersji do formatu xex program wx360 mówi że plik jest niezgodny z formatem na xbox360.
    Czyli wydaje mi się że to wina napędu w PC bo nim chyba nie uda się odczytać płyty nagranej w LT2.0 lub 3.0 ..
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Obraz jest ucięty (nagrany zwykłą nagrywarką)?

    Jeśli tak, to musisz pobrać go z sieci jeszcze raz.
     
  14. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi o to że napęd w PC widzi tylko 48Mb ..
    Grę pożyczyłem i ponoć działa tylko że nagrana jest dla konsol z LT.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    imgburn skopiuj grę.
     
  16. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak robiłem ..
    Zgrywać próbowałem przez ImgBurn na PC ale gdy powstał plik ISO i chciałem go prze konwertować do Xex programem wx360 to wyskakiwał komunikat że to nie jest plik iso zgodny z Xbox360 !!..
     
  17. Renegatt

    Renegatt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miałem podobne objawy jak przenosiłem kolejcje z dvd na dysk jedna nagrywarka nie umiała dobrze skopiować płytki na dysk(jakis liteon) a jak użyłem zewnętrznej LG na usb to od razu było dobrze, rozpakowywałem exiso.
     
  18. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja spróbuje drugim programem clonecd.
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wx360 szajs.
     
  20. xbig

    xbig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak potwierdzam !!!!!
    Pomógł dopiero program Extract-xiso_GUI !!!!!!!!!!!!!!!
     
  21. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam, jak moge przegrac gry na zew dysk twardy, wszedzie sa opisy jak iso przegrac, a ja juz mam wypalone gry, da sie to jakos skopiowac, czy musze najpierw robic iso i pozniej rozpakowac na dysk? troche podwojna robota...

    dodam jeszcze ze przegralem jedna gre
    1. z plyty do iso
    2. z iso na dysk usb

    czas 2h

    czyli przegranie gier zajmie mi lekko tydzien jesli nie ma innego sposobu.... ;(
     
Wczytywanie...

Poleć forum