1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim 4Gb + KINECT

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez nicponies, Lipiec 13, 2012.

  1. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Elite + KINECT

    Witam,
    mój znajomy ma problem, podłączył kinecta pod konsolę, konsola sie zaktualizowała i teraz gdy chce włączyc gierke z KINECT to wyskakuje błąd, który mówi żeby podłączyć dysk twardy, o co może chodzic?
    THX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojtek0011

    wojtek0011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jaka to gra? Może ma za mało miejsca na dysku wbudowanym w konsolę?
     
  4. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    pomyłka!
    konsola ta to jest Elite FAT, bez jakiegokolwiek dysku i karty pamięci. Kinect + przejściówka i po podłączeniu, odpaleniu gierki, konsola prosi o podłączenie dysku zewnętrznego. Czy potrzebny jest dysk?
     
  5. wojtek0011

    wojtek0011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aha. Z tego co wiem to Xbox'y FAT miały bardzo mało ROM'u. Wydaje mi się, że wystarczy podłączenie pendrive'a.
     
  6. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nigdzie nie mogę znaleźć ile ROM'u posiadaja konsole, RAM jest 512 tak jak w SLIM'ach
     
  7. wojtek0011

    wojtek0011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Według wikipedii Elite z Jasperem ma 256 megabajtów wbudowanej pamięci.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nieprawda, wbudowaną pamięć posiadają tylko jaspery arcade (256 lub 512mb) i konsole slim 4gb.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dlatego nauczyciele mowia, ze wikipedia to nie źródło informacji hehe

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum