1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Slim, 4GB] Kontrolka się świeci, ale obrazu nie ma.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubagajos, Marzec 28, 2012.

  1. kubagajos

    kubagajos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szydłowiec
    Witam. Dziś chciałem popykać w GTA IV, ale odpalam konsolę, pada... i nic. Kontrolka od X`a się świeci, kontrolka od pada miga, a w TV obrazu nie ma - tylko niebieski ekran. Próbowałem pod wszystkimi wejściami (eurozłącze) i nic.
    Prosze o pomoc.

    Pozdrowienia,
    KubaGajos
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    próbowałes resetować ustawienia obrazu (RT + Y przy starcie) ? sprobuj też na HDMI. jak nie będzie obrazu to zgłoś na gwarancje
     
  4. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Może mas nie dociśnięty kabel przy konsoli?
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    coś z grafiką. na gwarancje
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak przerobiona to pograne już
     
  7. kubagajos

    kubagajos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szydłowiec
    Nieprzerobiona, oryginalna.
     
  8. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To w takim razie wysyłaj na gwarancje
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzwonisz do ms wysyłają kurriera i dostaniesz nową:)
     
  10. kubagajos

    kubagajos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szydłowiec
    Czyli nic nie da rady zrobić? A może chociaż wiadomo co się stało? Jak gwarancji mi zostało jeszcze z 20 mcy i oddam teraz to już potem nie będę miał?
     
  11. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oczywiście, że będziesz miał, skąd taki pomysł, że zabiorą Ci reszte?
     
  12. SLO

    SLO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sory ze odkopuje...

    i co naprawiles to ?
     
  13. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No gdyby nie działało to by nas poinformował.
     
  14. Zbalus

    Zbalus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oddaj na gwarancję jeżeli posprawdzałeś wszystkie możliwości to tylko gwarancja
     
  15. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    bedziesz miał gwarancje nadal, dzwon do ms i sam kurier ci przyjedzie i ją odbierze
     
  16. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a spróbuj najpierw pod innym telewizorem i innym kablem , bo slim ma tak ze jezeli cos z TV nie łaczy to sie za choleere nie odpali i nie wyszuka pada tylko bedzie sie swiecił, a jesli jest zielone swiatlo, to rroda nie ma i ja bym stawiał na TV
     
  17. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    A wy geniusze czytajcie cały temat przed wypowiedzią.
     
  18. kubagajos

    kubagajos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szydłowiec
    Nie wysłałem - dziś się dopiero za to zabrałem, bo nie miałem zbytnio czasu - w zgłoszeniu na stronie MS nie ma opcji, że konsola się nie włącza. A za telefon do MS z tego co wiem to chyba ostro się płaci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum