1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim a Fat

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pumaks, Luty 24, 2012.

  1. pumaks

    pumaks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    panowie obaj z kolega mamy wgrany LT 2.0 tylko ze ja na slim on na fat i tu mam pytanie u niego chodza gry takie jak batelfild, cod mw3, forza 4 a na moim slimie te gry nie chodza wyskakuje błąd płyty czy płyta nie obsługiwalna
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Jasne , że battlefield odpali na LT 2.0 hahahahha On jest na lt 3.0 Jak wgrasz sobie lt 3.0 to raczej ci zadziałają
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kazda gra dziala a lt+ 2.0 wiec nie iem skd ten smiech warunek to konola nie podlaczana do internetu.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    u ciebie jest cicha aktualizacja a u twego kolegi nie ma
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. Dj Tomekk

    Dj Tomekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy masz gry wypalone na verbatimach? bo to może być przyczyna
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Verbatim'y są bardzo dobrymi płytami (jedne z najlepszych), ale nie tu leży problem, bo to nie "magiczne" nośniki danych. W dodatku na drugiej konsoli te gry działają, więc twoja wypowiedź jest bezsensowna.
     
  9. pumaks

    pumaks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co to jest ta cicha instalacja i jak ja usunąć
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wgrywajac ixtreme 3.0

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ..lub jak nie masz kasy to kolega ~adam34689 dał Tobie link do tutorialu.
    ..."cicha aktualizacja" czytaj dokładnie!
    EDIT:
    Podstawowe pytanie:
    Łączyłeś się z Xbox LIVE ostanio?
    Jak tak to masz cichą aktualizacje i wszystko w temacie.

    Potwiedź to zamkne temat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum