1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SLim a fla** bez drilla

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mjk1238, Grudzień 20, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Tak jak w temacie. Czy wiadowo kiedy bedzie mozliwa przer**ka bez drill na xbox 360 slim z data 2011-03-20? Czy bedzie w ogóle mozliwa?? Lub ew. wymiana napedu na benq, który takze posiadam?? Niestety nigdzie nie moge znaleźc odpowiedzi na to pytanie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mozna zmienic chip lub wymienic na plytke od TX. Raczej innych metod nie bedzie.
     
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  5. danielos80

    danielos80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Na benq możesz już teraz wymienić. Wiadomo że automatyczna flaga i docelowo ban. Narazie metod innych niz drill na winbonda nie ma, może sie pojawi, może nie. Kiedys litki dg-16d2s tez cięte były teraz robi się przez próbnik.
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    może kiedyś w dalekiej przyszłości to ułatwioną ale drill albo RGH
     
  7. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Napewno coś będzie. Przy drillu tylko przecinamy jedną ścieżkę.
     
  8. ltplus

    ltplus Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możesz wymienić napęd na benq, jeżeli nie grasz na XLIVE.
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak sobie odblokowany układ przylutuje to drill zbędny lub calą eletronike gotową już a koszty i tak jak flash na serwisie i ms nie zablokował metody z napędem na slimie?i xgd3 nie pójdzie na benq napewno.
     
  10. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    kup nowy napęd odczytaj klucz ze starego przez snap shot zgarnie ci key arene i wgraj do nowego
     
  11. 1paul11

    1paul11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czyli jak dobrzer zrozumiałem mając konsole z 2011.08.26 to nie mogę jej przerobić przez LT 3.0 ? a tylko wlutowując chip "RGH" ?
     
  12. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Na dzień dzisiejszy tak, pod warunkiem ze masz płytę Trinity.









    @down:
    Nie kracz!
    Może mieć Corone, ale niekoniecznie ;]
     
  13. xXxSqNxXx

    xXxSqNxXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W tym xboxie nie zrobisz ani flasha ani rgh bo narazie nie ma na niego sposobu zadnego
     
  14. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W konsolach z września widziałem LiteOn 1071,a na stronie 360drivers.com pokazywało co innego więc nie mów, że nie przerabialny....

    Masz 50% szans na przerobienie. A możesz się dowiedzieć tego dopiero po otwarciu konsoli.
     
  15. Papa LOLO

    Papa LOLO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łodź
    2011.08.26 to przeważnie litek 1175, wiec nie do ruszenia. Jezeli jest plyta bez HANA to z RGH nici na ta chwile.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum