1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim a LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Salwi1908, Grudzień 9, 2012.

  1. Salwi1908

    Salwi1908 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    witam mam slimke 2012-10-21 czy jest jakakolwiek szansa by wgrac lt3.0 na niego? drugie pytanie posiadałem phata z rrodem wyciagnolem napęd jest to hitachi czy w razie barku możliwości sflashowania oryginalnego napędu ze slimki mógłbym podmienić na ten z phata? dodam ze ten z phata ma wgrany lt ale nie pamietam jaki- dodam ze mam dash 15574
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Slim a LT 3.0

    Nie, nie ma szans na obie rzeczy.

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Slim a LT 3.0

    Nic kompletnie nie zrobisz w najbliższym czasie

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  5. Salwi1908

    Salwi1908 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    brak możliwości przerobienia ze względu na dash czy może napęd i datę produkcji?
     
  6. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    I dash i data produkcji. Dash masz nie pod RGH, data produkcji wskazuje na to że masz napęd liteon 16d5s lub hitachi 0500 - oba nieprzerabialne.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Slim a LT 3.0

    Do tego najnowsza corona

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Na lt czekac lub mozliwe ,ze ponowym roku na c4eva podane jaki naped i jak lt sie ma na niego.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Lekkie przegięcie, nie sądzisz ?

    http://xboxforum.pl/kosz-53/moge-wgrac-ixtreme-lite-touch-na-mojego-xa-156017/
    http://xboxforum.pl/kosz-53/moge-wgrac-ixtreme-lite-touch-na-mojego-xa-156017/
    http://xboxforum.pl/kosz-53/moge-przerobic-swojego-xa-156024/
    http://xboxforum.pl/kosz-53/moge-przerobic-swojego-xa-156024/
     
Wczytywanie...

Poleć forum