1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim arcade przeróbka ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Shin3, Wrzesień 22, 2010.

  1. Shin3

    Shin3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Targ
    Mam pytanko na które szukałem odpowiedzi na forum i w google ale nie mogłem znaleźć aktualnej odpowiedzi ( wszystkie tematy odbiegają o ponad miesiąc, a jak wiadomo Polak chce to potrafi ) czy xbox 360 slim wersja 4 gb jest już do przerobienia w Polsce? ( nie szukam jakiś domowych sposobów między ludźmi którzy mogą mi skopać konsole o_O lub "zrób to sam" bo nie bawię się w otwieranie konsoli)
    najlepiej w okolicach Krakowa lecz nie koniecznie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Nie. Nie ma takiego sposobu!
     
  4. Shin3

    Shin3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Targ
    Własnie nie bylem pewien gdyż na youtube widziałem kilka filmików o flashu slima,lecz wersji 250 gb. Na forum czytałem jakiś czas temu były już wzmianki o wersji arcade
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Z tego co ostatnio zasłyszałem to sprawa wygląda tak, że trzeba poczekać na firmware, bo Team Xecuter już dawno rozkminił przeróbkę slima. A może to i było tak, że firmware już jest tylko, że go jeszcze nie wydali. Poza tym nie ma różnicy, czy to 250GB, czy 4GB, bo przerabia się napęd.
     
  6. Shin3

    Shin3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Targ
    hmmm a nie różnią się napędy między wersją slim 250 gb a slim 4 gb ?
     
  7. eloelo320

    eloelo320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie nie różnią się.

    Ja myślę, że czekają na listopad, żeby obadać sytuację z banami. Na razie nie warto jest opracowywać nowego firmware skoro za 1-1,5 miecha wystartuje najprawdopodobniej banhammer i będzie trzeba ogarniać nowy firmware.
     
Wczytywanie...

Poleć forum