1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim co dalej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez azarel23, Listopad 12, 2011.

  1. azarel23

    azarel23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jakieś 3 miesiące temu zrobiłem flasha slima na 1.91, niestety zbytnio mi się nie przydał gdy chciałem zagrać w najnowszą fifę wywaliło prośbę o update nie zrobiłem go z niepewności czy zablokuje konsolę. Konsola to 360 Slim 9504(0272)z dashem 2.0.13146.0 Moje pytania to: co mam zrobić żeby zagrać w najnowsze gry na tym silimie? czy update ten z fify zablokuje konsole? Czy ma seans aktualizacje firmaware do 2.0( bo przecież i tak przy nowych grach typu cod wywali prośbę o update)? Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jak chcesz nowe gry, to lt 2.0 ma nie tylko sens, ale jest wymagane. Update z fify i innych gier możesz robić spokojnie
     
  4. azarel23

    azarel23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesteś tego pewny że ten update nie zablokuje mi napędu? Kumplowi który ma fata tak to uczyniło, a gdy mi zablokuje zostanie mi tylko wiercenie i cięcie którego ta konsola nie widziała
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz 272 to już zostało zabezpieczenie zapisu usuniete, czyli był raczej wiercony już... lub cieta ścieżka
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie, dopiero 13599 blokuje kosc napedu. Powiem wiecej - update nie pojdzie tylko konsola zawisnie na ekranie aktualizacji.

    Trzeba wiec:
    - wgrac stock 0272
    - zaktualizowac dash
    - sflashowac ponownie naped + wiercic/ciac sciezke

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  7. azarel23

    azarel23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co bez wiercenia się nie obędzie? Może to ulec zmianie do końca roku? Czy to już raczej pewne że w przypadku mojej konsoli i tego co mam wgrana na niej obowiązkowe będzie cięcie/wiercenie
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    zawsze mozesz zrobic sobie rgh ale koszt wiekszy i po sieci juz nie pograsz
     
  9. azarel23

    azarel23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Teraz to tylko RGH - wiecej zaplacisz ale wjest wygodniej
     
  11. sasza666

    sasza666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a jak by wgrc teraz 2,0 i zrobić update to powróci do stock ?
     
  12. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    a po chcesz wgrywac lt 2.0 i wracac do stocka?
     
  13. sasza666

    sasza666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    pytam sie czy powróci czy nie
    wgram odrazu najnowszy update
     
  14. azarel23

    azarel23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przypinam się do pytania poprzednika
     
  15. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jeżeli pytasz sie czy można wgrać flasha a potem jakby sie chciało to orginalnego firmware wgrac to tak
    a jeżeli pytasz czy jeżeli wgrasz lt 2.0 i zrobisz update dasha i czy usunie ci przeróbke to narazie nie bo nie wiadomo jak bedzie z nastepnym dashem
     
Wczytywanie...

Poleć forum