1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim + dysk z starej konsoli

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Adham, Listopad 3, 2010.

  1. Adham

    Adham Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    Witam!..
    Mam do was pytanie ;) czy jak rozbiore dysk z starej konsoli( mam dysk 250gb) i wsadze do SLIM 4GB.. to jak podlacze sie do XBL to jest mozliwosc dostania BANA?

    Mozna wykonac ta operacje zgodnie z regulaminem M$, czy ta operacja jest nielegalna ??

    i jeszcze jedno.. jak długo bedzie mozna się przeprowadzac z innego kraju do Polski>>
    chodzi mi o XBL :) gdyz sprzedałem konsole starą i mam zamiar kupic slim :) a konto mam na pendrivie i nie wiem czy musze kupic teraz w listopadzie czy moge w grudniu :) i wtedy tez bede mogl sie przenisc do POLSKIEGO XBL :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    mozesz przełożyc dysk
     
  4. Adham

    Adham Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    no ale na pewno ?! nie ma bana za przełozenie dysku..?
     
  5. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    na pewno
     
  6. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko że stary dysk musisz oczywiście wyciągnąć z obudowy i wsadzić do swojego slima, można też kupić przedłużkę do dysku laptopowego i sobie kable na zewnątrz dać.
     
  7. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Nie ma bana za przelozenie dysku, bo i niby dlaczego.
    Inna sprawa ze w slimach sa inne dyski i ze starej konsoli go nie przelozysz bo najnormalniej w swiecie nie bedzie pasowal.
     
  8. raphell

    raphell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
  9. lestat1990

    lestat1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na allegro w dziale Xbox 360 -> Dyski w większości znajdziesz dyski bez obudowy i taki właśnie dysk bez problemu podłączysz do slima. Możesz też podłączyć swój stary dysk, należy tylko zdjąć obudowę. Jest jeden mankament - po włożeniu takiego dysku trzyma się on bardzo luźno i 'lata' wewnątrz. Dlatego trzeba przykleić do niego coś co będzie utrzymywało go w stałej pozycji. Najlepiej zrobić to tak jak na filmie, przykleić z boków i na górze coś w rodzaju gąbki.
     
  10. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    To znaczy, że spokojnie mogę rozkręcić dysk z mojego falcona premium 60GB i w ten sposób włożyć do slima 4GB sformatować i będzie na 100% śmigało ???
     
  11. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
  12. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki :)
     
  13. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    ja mam pytanie z troche innej beczki,
    mam na kompie zapisany backup
    dysku w. bin ze zbanowanej konsoli
    zrobiony ktoryms z programow . i
    mam pytanie, jak przeniesc cala ta
    tresc na dysk nowej konsoli, aby
    ona nie zostala zbanowana,
    najbardziej chodzi mi o profile, o savy
    mniej ale tez bylo by dobrze
     
Wczytywanie...

Poleć forum