1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim + dysk zewnetrzny problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dorotapas, Sierpień 9, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dorotapas

    dorotapas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    mam problem z podlaczeniem dysku zewnetrznego do mojei konsoli konsola slim ma wbudowany dysk 250 i to jest malo wiec dokupilam WD 500 zewnetrzny i po podlaczeniu pokazuje mi ze ma on 32 g
    czy trzeba go jaoks sformatowac czy cos innego

    konsola jest przerobiona lt i rgh a dysk jest z usb 3,0

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dysku nie miałeś formatować pod konsolą, na PC do fat 32 i to tyle

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    z tego co się orientuję to konsola która ma lt a nie rgh nie będzie widziała więcej niż 32 gb dysku zewnętrznego... Taka mała blokada microsoftu. jedynie to wymiana dysku wewnętrznego na większy. Gdzieś był poradnik jak taki dysk przerobić.
     
  5. dorotapas

    dorotapas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sformatowalam dysk na fat 32 i dalej to samo tylko 32 g
    konsola ma rgh i chba lt ale tego to nie jestem pewna bo niemam jak sprawdzic i nie wiem jak
    jest ktos w stanie okreslic czy cos sie da zrobic
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w xex menu i fsd tyle pokazuje??
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sformatuj ten dysk do fat 32 progsem: formatgui. Nastepnie podłącz pod konsolę i odpal xexmenu, lub freestyle dash i tam zobacz, nie ma bata, powinno pokazać jakieś 465gb, w org dashu NXE więcej nie pokaże jak 32gb

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  8. dorotapas

    dorotapas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak w xexmenu ma prawie 500
    i co dalej da sie to jakos zrobic
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To jak pokazuje to jest ok, w oryginalnym dashu nie będzie widoczny. On jest do wlaczania gier

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. dorotapas

    dorotapas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak ten dysk zainstalowac aby mozna wrzucac na niego aby xbox widzial gry
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Normalnie kopiujesz gry z pc lub z pena, do folderu np. GRY a później w FSD ustawiasz ścieżkę do tego folderu, skan i gotowe.
    Org dash nie będzie widział gier z tego przenośnego hdd... jak się nie mylę :D

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  12. dorotapas

    dorotapas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki udalo sie
    Pozdrawiam
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum