1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim e problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mirtam, Marzec 7, 2014.

  1. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam chcę wznowić mój wcześniejszy temat o problemie z konsolą . Mianowicie obraz w wielu grach rpg jest taki sobie , tekstury wolno się doczytują i przycina przy ładowaniu co zauważyłem w wiedźminie 2 niedawno nabytym. Naprawdę nie wiem co mam z tym zrobić . Zaznaczam ,że problem wystąpił już na starej konsoli 2.5 roku temu na tv 32 cale później przeniosłem się na 42 cale ale problem nadal został. . Proszę o jakieś sensowne odpowiedzi i proszę nie pisać ,że generacja jest za stara. Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli jest dysk wyciagnij zagraj z plyty

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dysk jest wbudowany w konsolę.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    To otwórz klapkę i go wyjmij

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Możliwe jest to ,że w nowej konsoli coś by działo się z dyskiem ? Jak uruchamiam gry z płyty też tak się dzieje.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Dlatego uruchom grę z dołączonym dyskiem. Zdarzają się uszkodzone nowe dyski, znam to zbyt dobrze

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  8. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak o tyle ,że te same problemy miałem na starej konsoli więc nie wiem o co w tym chodzi no chyba ,że tv ale wątpię.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Chodzi o to, że może to być wina dysku

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Lub stara generacja ;)

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  11. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak wyjmę dysk w slimie e to nie stracę gwarancji ??
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    OK dzięki pixel za link.
     
  14. Mirtam

    Mirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dobra sprawdziłem jak chodzi bez dysku i nie ma żadnej różnicy . Jakieś inne pomysły ??
    up@
     
Wczytywanie...

Poleć forum