1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim Jak Rozebrać

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Dawid--1991, Styczeń 1, 2011.

  1. Dawid--1991

    Dawid--1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chce zobaczyć jaki mam napend w Slimie ma moze ktos jakis poradni albo cos by rozebrać by nie uszkodzić. Zależy mi by nakleja (blomba) została nie uszkodzona. Przeglądałem filmiki, ale nic nie pokazuja jak z blomba :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    nie musisz rozkręcać rozpoznasz po tacce
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A jak rozpozna jaki ma soft w liteonie 9504 czy 0224 po tacce????
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Disassembling the Xbox 360 Slim - Team Xecuter
     
  6. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja bym go nie rozbierał bo jest duże prawdopodobieństwo,że cos ułamiesz
     
  7. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    No uwazaj bo cos polamiesz, paluszka sobie zepsujesz lub cos podobnego je bym sie bal wogule x-boxa z pudelka wyciagnac zebym czego nie urwal. Rozdupcaja mnie tacy ludzie jak ty Madrid, kolega pyta jak rozebrac obudowe zeby plomby nie uszkodzic a ty mu zeby sie nie tykal bo zepsuje myslisz ze wszyscy taki cioty jak ty sa ze sie boja srubokrecik wziasc do reki bo cos zepsuja. A co do tematu plombe najlepiej podgrzac suszarka do wlosow i delikatnie odklejac ja zyletka
     
  8. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Ty też tak bastek kozaczyć nie musisz ^^

    Link do poradnika dostałeś, plomba schodzi po podgrzaniu suszarą i elegancko możesz żyletą ją ściągnąć. Na YT są filmiki jak to zrobić jakbyś miał problem.
     
  9. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    No ale denerwuja mnie tacy ludzie sam nic nie zrobi i jeszcze 2 bedzie straszyl zeby nie ruszal, jak by wszyscy tacy byli juz bysmy dawno wygineli bo nikt by nic nie umial zrobic
     
  10. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    To jest moim zdaniem najlepszy tutek:

    YouTube - Open an Xbox 360 S Console

    Najgorzej jest z bocznym panelem, kratką po stronie dysku, z tym się męczyłem najdłużej.
    I tył, inne filmiki pokazują, że trzeba ciśnąć tam śrubokrętem aby puściły zatrzaski, a wystarczy mocno przycisnąć palcem w miejscu plomby i rozciągnąć...
     
  11. Dawid--1991

    Dawid--1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli wyjdzie LT+ dla Slima to mam szanse by przerobić go w domu ??
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wszystko ma sie odbywac po sata wiec raczej filozofii nie bedzie.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  13. anbo

    anbo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kurcze rozebrałem slima, a okazało się że jest potrzebny torx 10 którego nie mam...

    Tak poza tym, to do z flashowania slima z 2.0 na 3.0 nie potrzebuje zadnych dodatkowych zasilaczy czy cos ? I klucz moge wyczytać za pomocą junglera?
     
Wczytywanie...

Poleć forum