1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SLIM liteon 9504 PMT pomocy!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stasta, Grudzień 4, 2011.

  1. stasta

    stasta Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    stare wierzchowo
    Witam posiadam konsole SLIM z maja 2010 z napędem liteon 9504 i dashem 9199.
    Czy żeby sczytać klucz za pomocą tego USB Probe v3+PRO Przerób Sam XBOXa HIT 2011 OKAZJA (1973645966) - Aukcje internetowe Allegro
    to będę musiał odblokować napęd czy nie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. stasta

    stasta Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    stare wierzchowo
    Nie za bardzo kumam o co chodzi. Może mi to ktoś wytłumaczyć??
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    z tym dashem nie musisz odblokowywać , ale jak wgrasz lt 2.0 nie wiem czy dash najnowszy będzie się chciał wgrać możliwe ,że usunie przeróbke nawet . i się nie obędzie bez ciachanie ścieżki lub drilla
     
  6. Kołobrzeg

    Kołobrzeg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Najpierw zaktualizuj dashboard,a później flash
     
  7. stasta

    stasta Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    stare wierzchowo
    Podsumowując muszę najpierw wyciągnąć klucz za pomocą USB PROBE V3, wgrać nowy dashboard, i dopiero wgrać flash.
    Jeśli ma ktoś jakieś porady to piszcie.
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak zrobi aktualizacje odrazu się napęd zablokuje, i zrobi sie 0272, wątpie ,żeby dało się teraz wgrać lt 2.0 póżniej dasha tak ,żeby nie usuneło przeróbki i był najnowszy dash
    edit obojetnie kiedy to zrobisz , a pod dashu 599 604 masz już napęd 0272 flashowalny jak 0225 401
     
  9. Kołobrzeg

    Kołobrzeg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i tak i tak musisz zaaktualizować dasha, to nieuniknione.
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to dash najnowszy drill lub russian hack i lt 2.0
     
  11. stasta

    stasta Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    stare wierzchowo
    jak wgram lt 2.0 na stary dash i zrobię aktualizacje do najnowszego dasha to mi usunie przeróbkę??
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    niby lt 2.0 nie usuwa, sądze ,że dash się nie będzie chciał wgrać i raczej i tak ją usunie.
     
  13. stasta

    stasta Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    stare wierzchowo
    to chyba lepiej sprzedam tego slima i kupie fata bo nie chce się bawić w wiercenie albo cięcie ścieżek.
     
  14. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    oddaj na serwis około 150zł ci to zrobią.
     
  15. stasta

    stasta Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    stare wierzchowo
    pierw zgram klucz napędu za pomocą usb probe v3 a póżniej aktualizacja. Następnie cięcie ścieżek (chip MXIC) i odblok napędu i dopiero lt 2,0.
    Co wy na to??
    Dzięki za odpowiedzi.
     
  16. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A możesz zawsze RGH machnąć i ani płyty ci nie będą potrzebne i wszystkie gry będą śmigać. No chyba że na live ci zależy ale i tak na lt 2.0 nie pograsz bo ban.
     
Wczytywanie...

Poleć forum