1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim LT+ v3.0 .. Pytania

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wib3k, Styczeń 2, 2012.

  1. wib3k

    wib3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    Witam ;) posiadam konsolke slim 4gb z napędem DG-16D4S..
    I mam kilka pytań co do tego lt+
    Do lt będe musiał kupić jeszcze nagrywarkę ihas..ale to jest pikuś.
    Mam starego kompa ;) i nie ma wejścia sata tylko te starsze i tak bym nie podłączył chyba tej nagrywarki.Jeśli dobrze wgl myśle..
    LITE-ON iHAS124-19 B iHAS124B XBOX BURNER MAX XDG3 (2013146847) - Aukcje internetowe Allegro
    Na tej aukcji pisze na dole"Możliwość podłączenia nagrywarki do laptopa za pomocą przejściówki SATA -> USB + zasilacz" .Laptopa akurat posiadam i mógłbym ją pod lapka podłączyć..
    Jak wyśle na serwis,żeby przerobili konsolkę na lt+3.0 po wydaniu oczywiście tego lt_+ to w późniejszym czasie będe mógł sam wgrać nowsze lt jakby tam kiedyś wyszło?Czy będe też musiał coś grzebać,czy tylko wgrać po prostu?Wiecie może kiedy wyjdzie nowe lt na slima?
    Co do nagrywania ;) dacie linka jak nagrywać gierki ihasem?
    Jak wejdzie teraz ten nowy abgx360 v1.0.6 to dużo się zmieni?Po co to ;>
    Jak mi się coś przypomni to napisze ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na lt 3.0 musisz poczekać niestety jeszcze a nagrywarka ihas ci się przyda jak chcesz grać na live w miare bezpieczne kopie i nie mieć problemu z forza 4 ,a abgx360 będzie id wgrywać do xgd3 też wkrótce będzie bo jest w testach już
     
  4. wib3k

    wib3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    a co z ta przeróbka? jak oni mi przerobia napęd to później będę mógł samodzielnie wgrac nowsze lt ?
     
  5. wib3k

    wib3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    up.słyszałem że niektóre serwisy po przeróbce blokują z powrotem napęd..napisać do nich żeby zostawili odblokowany? czy może zostać odblokowany? czy serwisy już nie blokują?będę mógł później samodzielnie wgrac nowsze lt jak wyjdzie? oni robią drill czy chip wymieniają? jak będę miał zablokowany z powrotem przez serwis to nie wgram lt? jak to odblokowac...jak to wgl wszystko wygląda
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    lepiej niech bedzie zablokowany. co do pytan jak odblokowac jak wgrac to juz musisz doczytac w odpowiednich tematach

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. wib3k

    wib3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    dlaczego lepiej jak zablokowany?;> jak będzie zablokowany to dużo roboty z odblokowaniem?a i co z tym ihasem co podałem i podłączeniem do lapka?
    akir przerabiasz ten napęd co mam?;>
     
Wczytywanie...

Poleć forum