1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

slim napęd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kacper000777, Wrzesień 11, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    Mam małe pytnie odnosnie mojego napędu ten chip czy jakos tak nazywa sie MEDIATEK czy byla w nim wymieniana elektronika do lt+ ? niewidze nigdzie cięcia czy lutowania (mam lt +1.91) początek to 03 chyba ten WINBOD ? i ile bedzie okolo kosztowal nastepny flash jak wyjdzie nowe lt ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    albo złe patrzyleś albo wymieniana eltronika, jest wiele sposobów wiercenie w chipset,wymiana chipseta (powina być widoczna wątpie żeby dawał ktoś taki klej spowrotem, lub ruska metoda cięcia ścieżek (tego tez mozesz nie zobaczyć jak ktos to dobrze zrobi. ale sądze że masz napęd 9504 zwykłe flashowalny jak te z fata. a cena to się trzeba ze serwisem ugadać
     
  4. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najpierw zobacz jaki masz napęd chip wyglada na nie ruszany ,ale moze inni wiecęj ci powiedzą na ten temat
     
  6. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    napęd ten 2 bo niema tego wcięcia. acha i jeszcze malutkie pytanko jak sprawdzic regon czy region konsoli ?
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    na pudełku powino pisać lub styłu konsoli na jakieś etykiecie. 9504 jest normalnie flashowalny. najnowszy dash chyba go blokuje jak 0225,401
     
  8. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    na konsoli pisze tylko usa dlatego zastanawiam sie czy przypadkiem niemam innego regiou :(
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    NTSC to jest takie gry odpalisz lub region free ale sądze ze złe popatrzyłeś lepiej zobacz na pudełko a NTSC albo PAL gdzieś bedzie pisać
     
  10. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    acha i 4 gry z starego xboxa mi niedzialaja (Płyta nie jest obsługiwana)(call of duty bl)(nfs:hp)(halo;IV)(assasin:2) wina regonu czy trzeba je jeszcze raz przegrac ?
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    musisz odnowa nagrać to kopie z ap25 oprocz assasing 2 ,przeskanować abgx360 i powiny działać jak masz 1.91 .jak jest wina regionu pisze ze nie własciwy region. swoja droga mam slima i po abgx360 assasing 3 i fable 3 mi nie działały a need for speed tak .nie wiem czego to wina jeszcze czy flasha 1,91 czy kopi bo wszystko sie do nich wgrało jak trzeba. chyba ze na lt 1.91 styknie kopia bez patcha na ap25
     
  12. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    acha czyli mam nasz regon albo wyjatkowe szczescie i all gry free. czyli zgrac je imgbrun przepuscic przez abx360 i nagrać ?
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak pisze ze nie własciwy to masz oki na pudełku często pisze.a gry region free ci pojdą wszystkie jaką byś nie miał .przez abgx360 powino się przepuścić ale to jest ważne jak grasz na live.i na gry ap25 autofix poziom 3
     
  14. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    niegram na live ^^ a pudelka niestety nieposiadam :) a jak sprawdzic ten napęd ? (jakie te cyferki mam )
     
  15. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    naped jaki to rozebrać konsole po tacke można stwierdzić liteon czy hitachi i zobacz date stylu konsoli produkcji
     
  16. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
  17. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to masz naped 0225 mam podobna:) flash okolo 150zl jakby cie to interesowało
     
  18. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    drogo sprzedajacy powiedzial ze placil 90zł... kolejny flasch niejes tanszy ? myslalem ze tylko za 1 razem jest ciężko
     
  19. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to mozliwe ze był tam napęd 9504 te flashowalny bez problemów wtedy było te przebicie 9504 sie konczyło a 0225 (ten gorszy do przerobienia zaczynał) i moze mu powiedzieli jak tam jest naped za 90zl sądze ze 9504 ten bezproblemowy
     
  20. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    wlasnie z ciekawosci ja rozebrałem i jest 9504 ^^ dziekuje za pomoc do zamknięcia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum