1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim-przerobka

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Gregigregi, Grudzień 2, 2010.

  1. Gregigregi

    Gregigregi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poole/UK
    Mozna przerobic nowego slima czy trzeba jeszcze czekac???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. YASHIN

    YASHIN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trzeba jeszcze czekać,ponoć ma być przed świętami ale tak naprawdę to musisz czekać.CHODZI O NOWY FLASH LT+ OCZYWIŚĆIE.BO X360-SLIM MOŻESZ PRZEROBIĆ TYLKO PO PRZEZ PODMIANĘ NAPĘDU ZE STARSZYCH KONSOL.
     
  4. Gregigregi

    Gregigregi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poole/UK
    Ale LT+ juz jest
     
  5. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzial tylko na tych pierwszych slimach od jakiegos tam numeru
     
  6. michal2209

    michal2209 Banned

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam slima chyba z najnowszym napędem. Mam zamiar udoskonalić konsolkę o LT+(jeśli i gdy już wyjdzie).
    Czy mogę zainstalować najnowszego dasha i ogólnie aktualizacje? Teraz konsolka nie odtwarza wszystkich divx itd.
    A może lepiej nie ruszać? Czy mogę spokojnie podłączać do netu ?
     
  7. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Odpowiedzi było już wiele.

    Jeśli masz "oryginalną" konsole nie przerobioną, to możesz robić co dusza zapragnie, a jak juz wyjdzie stosowny firmwer to po prostu go wgrasz.

    W rozumieniu moja odpowiedź oznacza ze możesz sie łączyć do neta itp.
     
  8. YASHIN

    YASHIN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest dokładnie tak jak mówi Floyd.Teraz możesz robić z konsolą co dusza zapragnie i nie będzie miało to wpływu na wgranie nowego firmware LT+.Tylko że LT+ do X360-SLIM jeszcze nie ma.Jeśli flash LT+ do x360-slim wyjdzie na pewno będzie o tym głośno i będą o tym pisać na forum.A jak chcesz to możesz to sprawdzać na tej stronie Team Jungle (TeamJungle) on Twitter.
     
  9. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam slimka z 2010 06 26 wiec da rade przerobic?
     
  10. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie mozesz podmienic jedyn napend i zapłacić 250 zl
     
  11. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a podobno już mozna przerabiac te slimki z miesiaca 6 7 i 8;/
     
  12. YASHIN

    YASHIN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Domisio5

    Domisio5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niedawno kupiłem Xbox 360 Slim 4GB. Nie znam się z bardzo, jest to moja pierwsza konsola, ale domyślam się, że 4GB to bardzo mało. Czytałem, że do konsoli można dokupić dysk twardy i chciałbym to zrobić. Byłem w Media Markt oraz w Empiku i nie mieli dysków (jak powiedzieli do tych starych Xbox'ów). Dlatego nie wiem w końcu czy w tej konsolo można wymienić dysk? Jeżeli tak to gdzie i jaki? Czy konsola musi być przerobiona? Pozdrawiam i proszę o pomoc :)
     
  14. Marqs.s

    Marqs.s Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na allegro kupisz dysk 250 GB do slim'a za 200zł z przesyłką. Konsola nie musi być przerobiona żeby dysk dołożyć.
     

Poleć forum