1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim - pytanie o dysk z FAT-a

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Czerwiec 30, 2012.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. Niedługo kupuję slima ale mam dysk z FATA wyciągnięty z obudowy. Wiem jak podłączyć, trzeba tylko dobrze trafić dyskiem we wtyczkę. Słyszałem, że niby później ciężko jest go wyjąć bo można wejście uszkodzić. No i właśnie pytanie. Jakim cudem można je uszkodzić(w dysku czy w konsoli???), przecież chyba wyjmuje i tyle - oczywiście uważnie. Czy są jakieś wskazania jak wyjąć czy coś takiego??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    umieścić HDD w obudowie, są dostępne na allegro :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No dobra ale bez obudowy co może się stać?? Jak bym np. chciał wyjąć?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Aha i jeszcze pytanie. Jeśli w konsoli co używałem dysk miałem wgrany dash 15574 najnowszy to gdy kupie konsole np. z dashem 9199 to bedzie wszytsko działać w czasie posiadania starego dasha??
     
  7. Kamilloks

    Kamilloks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sulechów
    Tak. Dashbord jest zapisywany w pamięci konsoli a nie na dysku. Więc bez różnicy.
     
    1 osoba to lubi.
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mam jeszcze pytanie. Czy jak włoże do nowej konsoli dysk z profilem i darmowymi DLC z Forzy na nim to będe musiał przenosić licencję?
     
Wczytywanie...

Poleć forum