1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim RGH i dysk 3,5"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez timolo, Wrzesień 4, 2014.

  1. timolo

    timolo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam slima z przeróbką RGH i w ręce wpadł mi dysk zewnętrzny 3,5" usb z dodatkowym zasilaniem 2TB. Jak to cudo mogę podłączyć pod mojego xboxa bo pod oryginalnym dashem mimo tego że go wykrywa to nie mogę go sformatować bo wyskakuje błąd. Pomocy :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Sformatuj go na kompie do fat 32.
     
  4. timolo

    timolo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sformatowany programem EaseUS Partition Master 10.1 i dalej to samo..
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Masz FSD ?
    Sformatuj go pod PC na FAT32, podłącz na USB i powinno go wykryć w FSD.
    Nie formatuj go już pod konsolą.
     
    1 osoba to lubi.
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Partycja ustawiona jako primary?
     
    1 osoba to lubi.
  7. timolo

    timolo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jest już wszystko śmiga, wystarczyło sformatować pod Fat32 programem i podłączyć normalnie w FSD tyle że wykrywa go tak po minucie. Dzięki
     
  8. timolo

    timolo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz problem jest z uruchomieniem z niego gier, po ustawieniu ścieżek wszystko ładnie gry są dostępne ale po włączeniu wyskakuje komunikat : "nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie...." gry są zrobione do god tak jak zawsze robiłem na dysku wewnętrznym. Dasha mam: 3,0b rev735 jądro: 2.0.16747.0
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kieszen nie jest kompatybilna. Zmien kieszen i spróbuj ponownie :p
     
  10. timolo

    timolo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. timolo

    timolo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    da radę ktoś pomóc ?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  13. timolo

    timolo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam 10dni żeby oddać bez podania przyczyny, a przecież jakbym go przełożył do innej kieszeni to całkowicie bym stracił gwarancję..
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    O ile kupiony przez internet. Nie odebrany w sklepie.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz spróbować ktory zadziala. 2 tb jest sporo nie działających
     
Wczytywanie...

Poleć forum