1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

slim RGH nie działa kinect

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lachema, Styczeń 22, 2013.

  1. lachema

    lachema Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,
    Posiadam konsolę slim z RGH i lt+ 3.0 i dasha 16202, ale niestety woła o aktualizację systemu? wie ktoś może o co chodzi? mam też Freestyle dash 3 PL . Ludzie pomocy, bo już nie wiem co robić.

    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    A jak się zalogujesz na swój profil to awatar ma ciuszki ? czy jest szary ?
     
  5. lachema

    lachema Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    w oryginalnym NXE jest szary a w FSD 3 jest w ciuszkach
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Spróbuj dograć sterowniki z poradnika który ci podał Seth, myślę że to wystarczy :)
     
  7. lachema

    lachema Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    dzięki. Zadziałało dopiero jak ściągnąłem aktualizację z tej strony a nie ze strony microsoftu. Już wszystko działa. Dzięki raz jeszcze. Temat do zamknięcia.
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum