1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SLIM RGH nie ODPALA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mordziak123, Sierpień 29, 2014.

  1. Mordziak123

    Mordziak123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich

    Pare dni temu dalem do przerobki RGH mojego ixa wszystko dzialalo ladnie tzn wmiare szybko sie bootowal czasem 3 sek czsem 1 min ale problem nastapil po wlozeniu dysku 250gb wewnecznego zaczalem kopiowac gry na niego przerobione i poszedlem do pracy bo to troche trwalo gdy wrocilem konsola byla wylaczona( tak sie chyba dzieje po dluzszym nie uzywaniu kontrolera). Wlaczam ja a tu ZONK nie bootuje. No to jeszcze raz i jescze raz i tak od wczoraj nie zastartowala. Konsola to slim 4gb i wszystko(FSD i wszystkie pliki) bylo zainstalowane na tych 4gb. teraz pali sie tylko zielona kropka na srodku na konsoli i nic. Co moge zrobic prosze o POMOC
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oddaj na serwis gdzie robiłeś rgh. Sam nie zdzialasz nic
     
  4. Mordziak123

    Mordziak123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ptze


    Przerabialem w polsce a teraz konsola jest 2500 km dalej wiec nie bardzo. Nie ma mozliwosci jakos jej odpalic?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rozkręcić konsole sprawdzic miernikiem wszystkie napięcia na chipie.
     
  6. Mordziak123

    Mordziak123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie da sie bez rozbierania konsoli
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No nie bardzo .... spróbuj wyjąć dysk i załączyć konsolę.
     
  8. Mordziak123

    Mordziak123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze dzieciaki usunely jakis plik z pamieci wewnecznej. Probowalem z dyskie i bez i nic
     
  9. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    917
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    słuchaj, przysłuchaj się w okolicach wentylatora czy co jakiś czas zmieniają się obroty wentylatora jak tak to chip pracuje, jak nie to pewnie jakiś zimny lut. ale i tak czeka cię wizyta u specjalisty albo nie bój się i korzystając z YouTube rozbierz konsole...
     
  10. Mordziak123

    Mordziak123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wentylator pracuje nie na rownych obrotach wyjalem dysk i podpiolem do kompa a tam tylko kataligi
    Cache
    Content normalka z grami
    I plik name.txt
    Jestem w tym zielony ale tam bylo chyba wiecej plikow napewno default.xex
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bez znaczenia co jest na dysku. Konsola ma pamięć nand. Na pewno co trzeba zrobic to rozkręcić cala konsole wyjąć pluye główna
     
  12. Mordziak123

    Mordziak123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To juz chyba bede musial kogos znalezc do tego bo potem juz moze wogule nic nie dzialac
     
Wczytywanie...

Poleć forum