1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

slim rgh nie wlacza sie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pablo88r, Lipiec 22, 2013.

  1. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siemka wszystkim robilem rgh i slimka wlacza sie po 2min i nawet pozniej co robic zaniesc ja do serwisu tam gdzie bylo robione rgh czy powino tak byc ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zależy co za kozak to robił... Zanieś do poprawy.
     
  4. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a po ilu powinien sie wlaczas xbox z rgh tak jak orginalny
     
  5. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Slimy z tego co wiem moga botowac do kilku minut. Odpal i czekaj z 5 min, potem jak nie zatrybi wylacz na dwie minuty, odpal na nowo, zrob tak kilka razy jak nie zadziala to zanies do poprawki. Sory za brak polskich znakow pisane na tel
     
  6. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Slimka, a która Slimka? Podaj MFR Date z tyłu konsoli. Oraz zobacz czy konsola się włącza poprzez przycisk Eject
     
  7. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    cos sie poprawilo wlacza sie nawet po 30 sek kosola 2013-08-31 nie wlacza sie po nacisnieciu Eject
     
  8. pablo88r

    pablo88r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po nacisnieciu eject xbox sie wlacza wysowa tacke ale menu sie nie wyswietla
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Masz coronę wiec xell się nie wyświetla. I z tego samego powodu konsola może startować do 2 minut i jest to całkowicie normalne.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Back to the future konsola nie została jeszcze wyprodukowana i już masz z nią problem kurde m$ zaczął montować Rgh w standardzie..... Pójdziemy z torbami hehehe

    Swoją drogą Corona nie wyświetla xella. Jeśli chcesz zobaczyć czy xell działa wpisz ip konsoli w przeglądarkę internetową.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum