1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim RGH,spadki fps, też tak macie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BYK, Grudzień 13, 2013.

  1. BYK

    BYK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    47
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam wszystkich! Może na poczatku jest to Slim na płycie Trinty RGH i mam takie coś np jak gram w GRID 2 i mam jakaś stłuczke, to tak sie dzieje ze traci fps tak maksymalnie rwie. Myślałem ze to wina gry więc pobrałem z innego żródla każdemu chodzi tak chodzi normalnie, ale jak w coś wjadę lub coś to zarywa z góry dziekuje.

    Edytowałem nazwę tematu - #Jabar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    U mnie jest ok, też mam trinkę z RGH.
     
  4. BYK

    BYK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    47
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No raczej to jest nie normalne;/ a może dlatego że u mnie temp nie przekracza 55 stopni i nie ma takiego nagrzania jak ma mieć i rwie. No może ktoś pomoże jak nie to serwis.
     
  5. makaon

    makaon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    :) temperatura to akurat im mniej tym lepiej :) (okupione to jest wyciem wentylatora).
     
  6. edwardacki444

    edwardacki444 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki sam problem, np Max Payne 3 chodzi bardzo dobrze każdy Battlefield i Cod CoD, a nawet GTA5 płynnie, a Crysis 2 i Far Cry 3 o kant... rozbić, traci okropnie FPS, martwilem się tym na początku, ale po prosru nie gram w te tytuły które zacinaja się na mojej konsoli, wiec.radzę Ci to zrób to.samo :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum