1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim rrod ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KamilCR7, Sierpień 20, 2010.

  1. KamilCR7

    KamilCR7 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Czy ktoś z was ma juz x slim z rrod ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    nie i nie będzie miał.
     
  4. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Nie pisz głupot bo wszystko może się zdarzyć...

    Rrod już miało kilka osób ale z "głupich" powodów.
     
  5. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli widziałeś na youtube.com filmiki z RRoD'em na slimie to to nie musi być poważny błąd. Żeby go wymusić wystarczy źle podpiąć zasilanie np. nie do końca.

    Griver skąd masz pewność, że nikt nie będzie miał oka śmierci bo taki występuje w tej konsoli? Ma być mniej awaryjny, ale nie bezawaryjny. Każdy sprzęt kiedyś się psuje.
     
  6. damian4991

    damian4991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nikad
    ja juz mialem w slimie i to takiego ze rrod wyskakiwal tylko rano ale jak juz sie lekko nagrzal to dzialal az w koncu padl ale mi w sklepie odrazu wymienilem na nowke :D
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Slim nie moze miec ROD z jednej prostej przyczyny - nie ma czerwonych diod do okoloa wlacznika tylko same zielone :p W slimie jest RLD - Red Led of Death bo wtedy swieci czerwona dioda na srodku wlacznika
     
  8. vincentdangogh

    vincentdangogh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Teoretycznie rzecz biorąc producenci zapewniają, że sytuacja z poprzedniego X'a w nowym Slimie się nie powtórzy, jeżeli będzie on "normalnie" użytkowany. W praktyce zaś może być różnie. Myślę, że jeszcze zbyt mało czasu minęło, by stwierdzić jednogłośnie, że RROD w "duszy" Slim'a na prawdę masowo istnieje...
     
Wczytywanie...

Poleć forum