1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim Trinity 250GB - RGH - Temperatura

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dj_Kris007, Maj 24, 2014.

  1. Dj_Kris007

    Dj_Kris007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Postanowiłem zrobić RGH, dałem konsolę do speca co mi zrobił wszystko za 100zł na Matrixe w tym wymianę pasty na procku... Ogólnie jestem zadowolony, bo konsola zawsze mieści się w 30sek. i staruje za każdym razem, ale przed przeróbką wszystko chodziło cicho, a teraz buczy jak... Koleś powiedział, że ustawił mi, że konsola ma trzymać 60st, a oryginalnie ta wartość jest dużo większa i dlatego teraz jest głośno... Więc chcę sobie te 60st podnieść w DL, żeby było ciszej, ale nie wiem na ile mogę sobie pozwolić, żeby było bezpiecznie? 65st? 70st? Ile ma oryginalny soft ustawione? Dodam, że nie katuje konsoli... Góra 2-3 razy w tygodniu po 1-2godz...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Oryginalnie 83 stopnie, najlepiej ustawić 70-75 stopni

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    ja mam ustawione 66, i nie jest za głośno ale jest chłodniej. Oryginalnie jest ustawione ze temp. podchodzi do 80 stopni
     
    1 osoba to lubi.
  5. Dj_Kris007

    Dj_Kris007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki DEXTER za odpowiedź... Jutro i tak jadę do kolesia na poprawkę, bo DL mi się nie włącza... odpalam przez Menadżer Plików i robi się czarny ekran i nic dalej...
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To koleś cie wysmieje

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  7. Dj_Kris007

    Dj_Kris007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu? Coś źle robię? Na dysku mam folder od niego DL1 potem Installer i Default.xex i czarny ekran... A u szwagra na Jasperze odpala DL
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Masz sciagnietego najnowszego 3.12? Próbowałeś z innego pendrive?

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rgh nie ma nic do włączania aplikacji. Rgh działa lub nie...

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  10. Dj_Kris007

    Dj_Kris007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sciągłem najnowszy 3.12 przekopiowałem na dysk i nic. bezpośrednio z pendrive nie próbowałem... Próbowałem na HDMI i na analogu i czarny ekran... Xell z tacki rusza...

    EDIT:

    No i już wiem... Miałem autologowanie na starcie... Wystarczyło się wylogować

    Edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
Wczytywanie...

Poleć forum