1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SLIM trinity RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez shadowek18, Marzec 12, 2012.

  1. shadowek18

    shadowek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam planuje zakup slimki 4gb i wgrac na nia RGH z tego co slyszalem musi byc plyta glowna trinity czyli wyprodukowana przed sierpniem 2011 ale doczytalem sie tez ze dash nie moze byc zbyt nowy czo to prawda?? jak tak to jaki maksymalnie musi byc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na kazdym dashu sie teraz da
     
  4. shadowek18

    shadowek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli poprostu musze znalesc slim z trinity? tak?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. shadowek18

    shadowek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzieki a jeszce jedno pytanko do RGH

    zrobie RGH i moje pytano trzeba je aktualizowac jak LT co jakis czas czy raczej juz bedzie dzialac zawsze
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Można aktualizować kernele w górę(przez usb), nie jest to wymagane.
     
  8. shadowek18

    shadowek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a co daje akutualizacja jakies wazne zmiany wprowadza?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To zalezy, wyglad, obsluge konect. To co daje oryginalny uodate daje tez, aktualizacja kernela.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. shadowek18

    shadowek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    skoro poprzez pendrive to raczej trudne to nie jest i kazdy jest w stanie to zrobic/
     
  11. Majhus

    Majhus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja właśnie chcę przerobić mojego xboxa slim 250 gb tylko ,że wyprodukowany został 2011-08-02 . Da rady przerobić?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak bez problemu.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  13. Majhus

    Majhus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i będzie to przeróbka RGH?
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  15. Majhus

    Majhus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a są jakieś możliwość ,że przeróbka nie wyjdzie?
    i coś pierd**nie?
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak to sam bedziesz robil to tak
     
  17. Majhus

    Majhus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to pewnie daja gwarancje wiec spokojna glowa
     
  19. Majhus

    Majhus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja kupiłem konsole w piątek i jak podłączyłem do sieci to pobierały mi się jakieś aktualizacje i jak przerobie konsole to nie dostanę bana? oczywiście nie będę xbl / sieci używał.
     
  20. matekJLB

    matekJLB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli już jej nie podłączysz po zrobieniu rgh to jak możesz dostać bana.
     
  21. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Jeżeli nie podłączysz jej do xbox live to bana nie dostaniesz...
     
Wczytywanie...

Poleć forum