1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SLIM z napędem od FAT, błąd aktualizacji, ktoś coś poradzi??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bajura, Styczeń 24, 2012.

  1. bajura

    bajura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, mam pytanko do Was:
    A mianowicie, dostałem do zrobienia konsole slim, okazało sie że ma napęd benq od fata i w dodatku błąd aktualizacji za statusem xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 czyli (Skontaktuj się z pomocą techniczną konsoli Xbox, korzystając z sekcji Pomoc u dołu tej strony), blad oczywiscie z powodu napedu od fata, proóbwalem zrobic spoofa z tego benq na liteona slim ale przy wgrywaniu błąd autoryzacji, widocznie nie można tak po prostu zrobić spoof z napedu fat, nie wiem nawet czy jakby byl dobry klucz to czy by to cos pomogło na ten błąd aktualizacji. Konsola z allegro, sprzedający mówi że sprzedał na prośbę kolegi, podał do niego nr ten mówi że dostał w prezencie, itd. także oryginalny dumm*** nie do odzyskania.
    Co o tym myślicie, mieliście podobny przypadek??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zalate naped do slim wgraj key oraz seriale sprobuj z kosmsou jesli nie ma ich w dummy powinno.ruszyc ak nie to rgh

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. bajura

    bajura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A rgh pójdzie jak jest zawieszone na aktualizacji?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    oczywiscie
     
Wczytywanie...

Poleć forum