1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slim

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darq_1, Marzec 1, 2012.

  1. darq_1

    darq_1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!

    Jestem początkującym fanem xbox-a i dla niektórych moje pytanie może być tendencyjne ale proszę mnie zrozumieć bo jestem laikiem w tej dziedzinie. Mam takie pytanie a mianowicie: jetem na fazie zakupu xbox-a 360 Slim 4GB mam takie pytanie jakbym chciał zmienić dysk z 4GB na np 250GB będę miał z tym jakieś problemy(chodzi mi o jakieś klucze itp)??

    Z góry dziękuję za odpowiedzi na moje pytanie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Xbox 360 Slim 4gb to pamięć wewnętrzna w xboxie, tam nie ma żadnego dysku. Jeżeli dokupisz osobno dysk np.250gb to nie będzie żadnego problemu. Jakie klucze miałeś na myśli ?
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie, żadne klucze nie będą potrzebne :p
     
  5. darq_1

    darq_1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za szybką odpowiedź.Czyli jeśli dokupię dysk 250 to wystarczy go podpiąć i będzie wszystko grało. A mam jeszcze takie pytanie gdzie taki dysk się podpina??
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum